OsastotTuotemerkitQuaker Houghton

Quaker Houghton

Teknoma edustaa Suomessa Quaker Houghton tuotteita. Quaker Houghton on maailman johtava teollisuuden prosessi- ja työstönesteiden valmistaja. Meiltä löydät tuotantoosi kaikki tarvittavat tuotteet kuten metallintyöstönesteet, voiteluaineet, karkaisuöljyt, pesuaineet ja liuottimet, sekä korroosiosuoja-aineet.

Quaker Houghton panostaa uusimman teknologian mukaisiin tuotteisiin ja voit aina luottaa, että käytössäsi on turvallisimmat ja optimaalisimmat ratkaisut. Quaker Houghton -tuotevalikoimasta löytyy myös kasvis­pohjaisiin raaka-aineisiin perustuvat Binol työstö- ja hiontaöljyt sekä Biosafe sahanesteet ja voiteluaineet puu-, metsä- ja rakennusteollisuuden käyttöön.

Toimitamme
Metalli­teollisuuden prosessinesteet

Optimoimme suorituskyvyn. Yhdessä.

Tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa auttaa heitä kehittymään ja uusiutumaan jotta he voivat vastata omien asiakkaidensa vaatimuksiin. Tarjoamme teknisen tuen kentällä ja ammattimaisen analyysipalvelun joka tuoteryhmälle. Kartoitamme asiakkaan tuotantoprosessit, jonka perusteella suosittelemme nesteteknologiaa, mahdollisia prosessimuutoksia ja päivityksiä suorituskyvyn parantamiseksi. Teemme yhteistyötä laitetoimittajien kanssa, auttaaksemme asiakkaita saavuttamaan kustannus- ja tuotantotavoitteensa.

Prosessinesteiden
maailmanlaajuinen johtaja

Myynti 
1,6 mrd USD
Asiakkaita
15 000
Työntekijöitä
4 000
Tuotekehitys
42 m USD

Palvelut ja ratkaisut jotka tukevat
asiakkaidemme toimintaa

QH
FLUIDCARE™

Kestäviä kokonais­ratkaisuja nesteiden On-site hallintaan johtavalta toimittajalta.

QH laite-
ratkaisuja

Teemme yhteistyötä laitetoimittajien kanssa, auttaaksemme asiakkaita saavuttamaan kustannus- ja tuotantotavoitteensa.

QH tekniset palvelut

Tekninen tuki kentällä ja ammattimainen analyysipalvelu joka tuoteryhmälle.

QH kehitys-
palvelut

Asiakkaan tuotantoprosessin ymmärtäminen, jonka perusteella suositellaan nesteteknologiaa, mah­dollisia prosessi­muutoksia ja päivityksiä suorituskyvyn parantamiseksi.

Quaker Houghton laitteet ja tarvikkeet

Videoita

Käyttöturvallisuustiedotteet

Voit tilata tuotteiden käyttöturvallisuustiedotteet kauttamme oheisella olevalla lomakkeella. Lomakkeen täyttämällä saat haluamasi tiedotteet omaan sähköpostiisi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä suoraan sähköpostitse tai puhelimitse.

info@teknoma.fi

Sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelulla. Lue lisää Googlen tietosuojasta ja ehdoista.

  Tietosuojaseloste

  Kysy lisätietoja

  Leif Josefsson
  Tuotepäällikkö
  +358 50 325 2681

  leif.josefsson@teknoma.fi