TuotteetTuotemerkitQuaker Houghton

Quaker Houghton

Quaker Houghton on maailman johtava teollisuuden prosessi- ja työstönesteiden valmistaja. Meiltä löytyy tuotantoon kaikki tarvittavat tuotteet kuten metallintyöstönesteet, voiteluaineet, karkaisuöljyt, pesuaineet ja liuottimet sekä korroosiosuoja-aineet.

Quaker Houghton panostaa uusimman teknologian mukaisiin tuotteisiin ja voi tarjota aina asiakkaan käyttöön turvallisimmat ja optimaalisimmat ratkaisut. Tuotevalikoimastamme löytyy myös kasvispohjaisiin raaka-aineisiin perustuvat Binol työstö- ja hiontaöljyt sekä Biosafe sahanesteet ja voiteluaineet puu-, metsä- ja rakennusteollisuuden käyttöön.

Quaker Houghtonilla on alansa johtava valikoima tuotteita eri teollisuudenaloille kuten autoteollisuus, lentokoneteollisuus, metalliteollisuuden osavalmistus, laakeriteollisuus, kone- ja laitevalmistus ym. Metallintyöstönesteemme on käyttökohteen mukaan optimoitu toimimaan erilaisten materiaalien kanssa, kuten valurauta, tylppägrafiittivalurauta (CGI), ruostumaton ja hiiliteräs, alumiiniseokset, titaanin superseokset, nikkeli- ja kupariseokset, karbidit, lasi ja komposiittimateriaalit.

Optimoimme suorituskyvyn. Yhdessä.

Tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa auttaa heitä kehittymään ja uusiutumaan jotta he voivat vastata omien asiakkaidensa vaatimuksiin. Tarjoamme teknisen tuen kentällä ja ammattimaisen analyysipalvelun joka tuoteryhmälle. Kartoitamme asiakkaan tuotantoprosessit, jonka perusteella suosittelemme nesteteknologiaa, mahdollisia prosessimuutoksia ja päivityksiä suorituskyvyn parantamiseksi. Teemme yhteistyötä laitetoimittajien kanssa, auttaaksemme asiakkaita saavuttamaan kustannus- ja tuotantotavoitteensa.

Palvelut ja ratkaisut jotka tukevat asiakkaidemme toimintaa

QH Fluidcare™

Kestäviä kokonais­ratkaisuja nesteiden On-site hallintaan johtavalta toimittajalta.

QH laiteratkaisuja

Teemme yhteistyötä laitetoimittajien kanssa, auttaaksemme asiakkaita saavuttamaan kustannus- ja tuotantotavoitteensa.

QH tekniset palvelut

Tekninen tuki kentällä ja ammattimainen analyysipalvelu joka tuoteryhmälle.

QH kehityspalvelut

Asiakkaan tuotantoprosessin ymmärtäminen, jonka perusteella suositellaan nesteteknologiaa, mah­dollisia prosessi­muutoksia ja päivityksiä suorituskyvyn parantamiseksi.

Prosessinesteiden
maailmanlaajuinen johtaja

Myynti 
1,6 mrd USD
Asiakkaita
15 000
Työntekijöitä
4 000
Tuotekehitys
42 m USD

Quaker houghton
laitteet ja tarvikkeet

Käyttö-turvallisuus-tiedotteet

Voit tilata tuotteiden käyttöturvallisuustiedotteet kauttamme oheisella olevalla lomakkeella. Lomakkeen täyttämällä saat haluamasi tiedotteet omaan sähköpostiisi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä suoraan sähköpostitse tai puhelimitse.

info@teknoma.fi

Sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelulla. Lue lisää Googlen tietosuojasta ja ehdoista.

    Tietosuojaseloste

    Kysy lisätietoja

    Jukka Kuusela Myyntijohtaja +358 400 505 314
    Leif Josefsson Tuotepäällikkö +358 50 325 2681