Meistä

Teknoma Oy
Ojakkalantie 13
03100 Nummela

Puhelin: 09 681021
Sähköposti: info@teknoma.fi

Teknoma Oy on vuonna 1937 perustettu teknisen alan maahantuontiyritys, joka myy kansainvälisesti tunnettujen yritysten laatutuotteita Suomen teollisuudelle. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Nummelassa.

Teknoma tuo ja valmistaa tekniikan tuotteita Suomen teollisuudelle sekä jälleenmyyjille, niin Suomeen kuin ulkomaillekin. Teknoman vahvuus on palvella asiakkaita korkealaatuisilla tuotteilla, jotka ovat kansainvälisesti tunnettuja ja jotka antavat asiakkaille turvaa omien tuotteiden myymisessä.

Teknoma Oy on osa Teknoma-konsernia. Konserniin kuuluu lisäksi metallisten alakattojen valmistaja Lautex Oy ja kiinteistöyhtiö Ojakkalantie Oy Ab.

Lue lisää meistä ja tuotevalikoimastamme esitteestä.

11 MEUR

liikevaihto

21

henkilöston koko

yli 1000

tuotetta valikoimissa

Vankkaa osaamista kaikissa tuoteryhmissä

Oman tuoteryhmän myyntiedustajien osaamisella pystytään palvelemaan asiakkaita asiantuntevasti koko Suomessa, tämän mahdollistaa myös päämiesten järjestämät säännölliset tuotekoulutukset.

Teknoman arvot

Luotettavuus ja vastuullisuus

Panostamme toiminnassamme kaikkemme, jotta kaikki ympärillämme tuntevat meidät luotettavana kumppanina.

Toimintamme perustuu vastuulliseen toimintaan niin ympäristön kuin ihmisten kanssa ja tuemme yhteistyökumppaniemme vastuullisuuskehitystä.

Noudatamme lakeja ja asetuksia.

Jatkuva kehitys

Haluamme kehittyä toiminnassamme päivittäin yrityksenä ja yksilöinä. Hyödynnämme siitä saatua voimaa joka päiväiseen tekemiseen.

Sidosryhmien arvostus

Henkilöstö on toimintamme tärkein voimavara. Välitämme ja vaalimme henkilöstömme hyvinvointia ja osaamista. Otamme päivittäisessä toiminnassamme huomioon työtoverimme.

Asiakkaat ja päämiehet ovat meille tärkeitä, haluamme heidän onnistuvan omassa toiminnassaan.

Haluamme kasvattaa yrityksen arvoa ja tuottaa lisäarvoa sidosryhmille. Vaalimalla yllä olevia arvoja pääsemme tähän tavoitteeseen.