TuotteetProsessinesteetKarkaisunesteet ja -öljyt

Karkaisu­nesteet ja -öljyt

Teknoma edustaa Suomessa Quaker Houghton -tuotteita. Quaker Houghton on maailman johtava teollisuuden prosessinesteiden valmistaja. Valikoimastamme löydät mm. korkealaatuiset Houghto-Quench ja Mar-Temp karkaisuöljyt ja täyssynteettiset Houghto-Quench karkaisuöljyt, sekä Aqua-Quench- karkaisupolymeerit.

Karkaisuaineiden valmistusta 1880-luvulta lähtien

Lämpökäsittelyprosessissa karkaisulla tarkoitetaan lämmön hallittua poistamista karkaistavasta komponentista. Quaker Houghton kehitti ensimmäisen öljypohjaisen karkaisuöljyn jo 1880-luvulla ja lanseerasi alan ensimmäisen biostabiilin vesipitoisen karkaisuaineen induktio- ja upotussammutussovelluksiin. Olemme siitä asti tarjonneet kattavan valikoiman tuotteita teollisuudelle mukaan lukien kylmä- ja kuumakarkaisuöljyt sekä vesipitoiset karkaisuaineet.

Toimitamme myös palamattomia hydraulinesteitä ja niihin liittyviä tuotteita, teknologiaa sekä sovellusosaamista useille eri teollisuudenaloille. Tuoteteknologiamme lisäksi tarjoamme prosessin mallinnus-, suodatus-, mittaus- ja valvontalaitteita, sammuttimien valintaa, räätälöityjä ennakoivia huolto-ohjelmia sekä täydellisen teknisen palvelun ja koulutuksen.

Tehosta ja säästä Quaker Houghtonin avulla

Quaker Houghtonin kemistien, metallurgien ja alan asiantuntijoiden tiimi työskentelee tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa määrittääkseen oikean karkaisuaineen, joka täyttää kunkin sovelluksen vaatimukset.

Tuloksena saavutetaan seuraavat:

  • Vaaditut metallurgiset ominaisuudet
  • Vääristymien minimoiminen
  • Parempi tehokkuus ja tuotanto
  • Pienemmät kokonaiskustannukset

Kysy lisätietoja

Janne Granström Aluemyyntipäällikkö,
karkaisu ja pesunesteet,
koko Suomi
+358 50 546 1277