TuotteetProsessinesteetVoiteluaineet ja -rasvat

Voiteluaineet ja -rasvat

Teknoma edustaa Suomessa Quaker Houghton tuotteita. Quaker Houghton on ollut maailman johtava teollisuuden prosessinesteiden ja voiteluaineiden valmistaja jo yli vuosisadan.

Valikoimastamme löydät mm. korkealaatuiset hydrauliöljyt ja -nesteet, johde- ja karaöljyt sekä voitelurasvat. QUINTOLUBRIC® ja HOUGHTO-SAFE® paloa edistämättömät hydraulinesteet soveltuvat käyttökohteisiin, joissa paloriski on suuri. Ympäristön kannalta herkkiin hydrauliikkajärjestelmiin löytyy myös biohajoavia vaihtoehtoja.

Biohajoavat voiteluaineet

Quaker Houghtonin Binol® ja BioSafe® -tuotteet valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista. Ne ovat ympäristö- ja käyttäjäystävällisiä, teknisesti huippulaatuisia ja kestävän kehityksen mukaisia tuotteita metalli-, rakennus- ja metsäteollisuuteen. Binol Hyd hydrauliöljyt ovat biohajoavia maaperässä ja vedessä, myrkyttömiä ihmisille ja ympäristölle. Ne soveltuvat erityisen hyvin käytettäväksi ympäristön kannalta herkillä alueilla vaihtoehtona perinteisille mineraaliöljyille.

Teollisten prosessien parantaminen

Autamme asiakasta tuotannon ja liiketoiminnan eri alueilla: ongelmien ratkaisussa, kustannusten vähentämisessä ja prosessin eri vaiheiden kehittämisessä – tuotantolaitoksissa ympäri maailman.

Tuotekehityksen, innovaatioiden ja yritysostojen avulla Quaker Houghton on laajentanut tuotevalikoimaansa ottaen siihen mukaan voiteluaineet ja rasvat. Näin voimme ratkaista yhä paremmin ja laajemmin asiakkaan haasteita tarjoamalla ratkaisuja alusta loppuun asti. Meiltä löydät mm. Sta-Put ja Houghto-Drive johde-, kara- ja hydrauliöljyt kaikkiin kohteisiin

Toimintojen optimointi

Me Quaker Houghtonin ja Teknoman asiantuntijat työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, jotta voimme valita heille parhaat tuotteet ja ratkaisut jokaiseen prosessiin. Näin voimme auttaa asiakasta saavuttamaan paremman tehokkuuden, paremmat työskentelyolosuhteet, alhaisemmat investointien kokonaiskustannukset ja luotettavammin toimivan prosessin.

Kysy lisätietoja

Jukka Kuusela Myyntijohtaja +358 400 505 314