OsastotLaitteetLeikkuunesteiden puhdistusjärjestelmät

Leikkuunesteiden puhdistusjärjestelmät

Toimitamme ammattitaidolla tarpeidenne mukaiset leikkuunesteiden puhdistusjärjestelmät. Kaikki järjestelmät suunnitellaan prosessikohtaisesti.

Valikoimastamme löydät mm. Vivex-puhdistusjärjestelmät, Nexjen Technologies -öljynerottimet sekä Eclipse Magnetics -magneettisuodattimet.

Vivex-puhdistus­järjestelmät

Vivex toimittaa ainutlaatuisia, patentoituja laitteistoja, joilla teollisuuden prosessinesteitä voidaan puhdistaa tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Laitteiden avulla työympäristöä parannetaan, niillä aikaansaadaan kustannussäästöjä sekä parempaa tuottavuutta.

Laitteet toimivat mahdollisimman pitkälle painovoiman avulla ilman vaihdettavia suodatinkankaita tai -papereita. Itse puhdistuvat suodattimet ovat erittäin tehokkaita, energiaa säästäviä, pitkäikäisiä ja lähes huoltovapaita.

Vivex-esite (PDF, 6 Mt.)

Nexjen Technologies

C-Thru® -erotin on ainutlaatuinen, patentoitu yksikkö, joka on suunniteltu poistamaan kiinteät ja nestemäiset epäpuhtaudet metallintyöstö- ja puhdistusnesteistä.

Eclipse Magnetics

Teollisten nesteiden submikronisuodatus tarkkuussovelluksissa. Magneettisuodatus on tehokkain tapa poistaa rautahiukkasia teollisista nesteistä, kuten lastuamisnesteistä, voiteluaineista ja pesuliuoksista.

Kysy lisätietoja

Leif Josefsson
Tuotepäällikkö
+358 50 325 2681
leif.josefsson@teknoma.fi