OsastotLaitteetÖljynpuhdistusjärjestelmätKaivosteollisuuden öljynpuhdistusjärjestelmät

Suodatus­järjestelmät kaivos­teollisuudelle

CJC®-sivuvirtasuodattimet puhdistavat voiteluöljyhydrauliikka öljyjä ja polttoaineita. Pidä järjestelmät puhtaina poistamalla öljyistä jatkuvasti hiukkasia, vettä ja hapettumistuotteita.

CJC®-sivuvirtasuodattimet vähentävät murskaimien, myllyjen, kiviautojen ja kaivinkoneiden sekä porauslaitteiden kulumista. Öljyn ja komponenttien käyttöikää voidaan pidentää useita tuhansia tunteja, kun käytät CJC®-sivuvirtasuodattimia.

Likainen öljy aiheuttaa keskeytyksiä tuotantoon

Likainen öljy aiheuttaa keskeytyksiä tuotantoon, ja jopa 80 % mekaanisista vaurioista johtuu öljyn likaisuudesta. Öljyn puhdistamiseen kannattaa siis kiinnittää huomiota.

Paras tapa huolehtia öljyn puhtaudesta on proaktiivinen strategia, jossa öljyn kuntoa seurataan säännöllisesti analysoimalla esimerkiksi partikkelien määrää, vesipitoisuutta ja öljyn hapettuneisuutta. Sivuvirtasuodatuksen avulla öljystä voidaan poistaa näitä öljyn käyttöikää lyhentäviä tekijöitä – samalla, kun koneet ovat käynnissä. Näin tuotantoon ei tule turhia keskeytyksiä ja tuottavuus paranee.

Katso videoilta vinkit öljynhuoltoon!

CJC®- Heavy Duty -sarja

CJC®- Heavy Duty -sarja (HD HDU) on tarkoitettu kaivinkoneille, kiviautoille, murskille jne., jotka ovat alttiita pölylle ja tärinälle.

Mahdollisia kohteita- CJC®-sivuvirtasuodattimille

Suodatusjärjestelmät muille toimialoille

Kysy lisätietoja

    Tietosuojaseloste