OsastotLaitteetÖljynpuhdistusjärjestelmätMeriteollisuuden öljynpuhdistusjärjestelmät

Suodatus­järjestelmät meriteollisuudelle

C.C.Jensen on maailmanlaajuinen markkinajohtaja offline-suodatuksessa marine- ja offshore-kohteissa.

Tiedämme käyttöajan tärkeyden ja kuinka vähentää kalliiden vikojen riskiä. CJC®-öljynsuodattimien avulla voit vähentää öljyyn liittyviä ongelmia tehokkaasti ja varmistaa, että aina puhdas ja kuiva öljy tarjoaa parhaan toiminnan ja tehokkuuden.

CJC®-öljynsuodattimet poistavat öljystä jatkuvasti partikkeleita, vettä, hapettumistuotteita ja suoloja jotka lisäävät komponenttien kulumista ja aiheuttavat erilaisia häiriöitä eri kohteissa. Suodattamalla öljy C.C. Jensen suodattimilla pystytään käyttövarmuutta parantamaan huomattavasti.

Hydraulisten järjestelmien suodatusratkaisut

Hydraulijärjestelmät ovat herkkiä partikkeleille ja öljyn hapettumiselle.

Käyttökohteita voivat olla esimerkiksi lastinosturit, lastipumput, vinssit, luiskat ja luukut.

CJC® HDU -hienosuodatinsarja tarjoaa entistä paremman luotettavuuden sekä parantaa komponenttien käyttöikää ja vähentää ylläpito kuluja. Hienosuodatin poistaa öljystä kiinteät hiukkaset (partikkelit), hapettumistulokset ja rajoitetun määrän vettä. Veden määrä riippuu suodattimen koosta, sillä vesi imeytetään selluloosapatruunaan. Kun patruuna on täyttynyt vedellä, se vaihdetaan uuteen.

Dieselmoottorien öljynpuhdistus

Dieselpolttoaineet ja voiteluöljyjärjestelmät ovat herkkiä lian ja veden vaikutukselle. Dieselsäiliöihin kerääntyvät kiinteät aineet ja vesi
haittaavat polttoainepumppujen ja suuttimien toimintaa
ja pahimmillaan estävät niiden toiminnan.
CJC® HDU-hienosuodattimen ja PTU-erotinsuodattimien yhdistelmä takaa moottorin pitkän käyttöiän, pienentää ylläpitokustannuksia ja edistää kestävää kehitystä pienentämällä CO2 päästöjä.

Potkurijärjestelmien veden erotus

Desorberia käytetään kohteissa, joissa öljyjärjestelmään tulee runsaasti vettä ja viskositeetti on korkea. Hyvä esimerkki tästä ovat laivojen potkurijärjestelmät, jotka toimivat vaikeissa olosuhteissa johtuen öljyn sisältämistä partikkeleista ja vedestä.

CJC® desorberi-suodattimet poistavat vettä eli ne pystyvät poistamaan öljyyn emulgoituneen (sitoutuneen) veden, myös bioöljyistä. Desorberi ei suodata, mutta tarvittaessa voidaan valita yhdistelmälaitteisto jossa on sekä suodatus että vedenpoisto.

Pilssiveden öljynsuodatus

Pilssivesi eli laivan pohjalle päässyt vesi, johon on sekoittunut laitteista tihkunutta öljyä on puhdistettava. Veteen sekoittunut öljy erotetaan separaattorilla, ja puhdistettu vesi voidaan pumpata mereen tietyin rajoituksin.

Öljynsekaisen veden eli pilssiveden puhdistaminen on tärkeää laivoissa. CJC® Blue Baleen Oil Absorb system -öljynsuodatusratkaisun avulla saadaan pilssiveden öljynpitoisuus alle 5 ppm.

Pilssivesi pumpataan pilssivesisäiliöstä öljyvesierottimeen (15 ppm) ja tämän jälkeen CJC™ Blue Baleen -järjestelmään, joka yhdistelmä puhdistaa pilssiveden alle 5 ppm:ään jolloin vesi on tarpeeksi puhdasta mereen päästettäväksi. Näin varmistetaan merenkulkuun liittyvien ympäristömääräysten noudattaminen.

Suodatusjärjestelmät muille toimialoille

Kysy lisätietoja

    Tietosuojaseloste