Nähdään Pohjoinen Teollisuus -messuilla!

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma järjestetään Oulun Ouluhallissa 22.–23.5.2024. Teknoma on mukana messuilla esittelemässä teollisuuden prosessinesteitä ja laitteita sekä korroosionestoratkaisuja.

Teknoma on teknisten huipputuotteiden maahantuoja ja alan asiantuntija, joka ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja prosesseja. Osaavien myyjiemme kanssa voit keskustella vaikkapa konepajan prosessinesteistä, niiden ylläpidosta ja valvonnasta sekä tuottavuuden parantamisesta.

Pohjoinen Teollisuus on oiva tilaisuus kuulla lisää Quaker Houghton -tuotteista. Yritys on maailman johtava teollisuuden prosessinesteiden valmistaja, ja valikoimasta löytyy tuotantoon kaikki tarvittavat tuotteet kuten metallintyöstönesteet, voiteluaineet, karkaisuöljytpesuaineet ja liuottimet sekä korroosiosuoja-aineet. Meillä on myös kasvispohjaisiin raaka-aineisiin perustuvia Binol työstö- ja hiontaöljyjä sekä Biosafe-sahanesteitä ja voiteluaineita puu-, metsä- ja rakennusteollisuudelle.

Metallintyöstönesteet on käyttökohteen mukaan optimoitu toimimaan erilaisten materiaalien kanssa, kuten valurauta, tylppägrafiittivalurauta (CGI), ruostumaton ja hiiliteräs, alumiiniseokset, titaanin superseokset, nikkeli- ja kupariseokset, karbidit, lasi ja komposiittimateriaalit.

Teollisuudella on vahva kasvualusta Pohjois-Suomessa, ja myös siksi Pohjoinen Teollisuus -messut on vilkas kohtaamispaikka jossa voi paitsi kuulla yritysten tuoteuutisia sekä nähdä vanhoja tuttuja ja tavata uusia. Rekisteröidy maksutta mukaan sähköisesti täältä!

Tervetuloa tapaamaan Teknoman messutiimiä osastolle 638!

Voi myös mielellään sopia tapaamisen etukäteen tai kysy lisätietoja tuotteistamme: täältä löydät yhteystietomme: https://teknoma.fi/yhteystiedot/