hd grön
OsastotKemikaalitPesuaineet

Teollisuuden pesuaineet

Kuorma-autojen, trukkien, kapellien, konttien, traktoreiden, maatalouskoneiden, kaivin- ja tiekoneiden sekä julkisivujen ja maalattujen pintojen ym. pesu ja suojaus.

HD Grön

Helppokäyttöinen, tehokas ja monipuolinen pesuaine teollisuudelle, kuljetusajoneuvoille ja rakennusten julkisivuille. Maalatut pinnat on helppo puhdistaa HD Grön -pesuaineella esimerkiksi ennen maalausta. Tuote soveltuu myös palovahinkojen yhteydessä pintojen puhdistamiseen sekä parkkihallien pesemiseen.

HD Grön sopii myös painepesuun, ja aine voidaan levittää laajoille pinnoille matalalla paineella, ja se on helppo huuhdella pois.

Tuotteella on Joutsenmerkki eli pohjoismainen ympäristömerkki, joka kertoo puolueettomasti tuotteen pienemmästä ympäristökuormituksesta

Katso tuotetiedot (pdf)

Custos-suojavaha

Pesun yhteydessä maalipinta kannattaa suojata vahalla, joka suojaa lialta, saasteilta ja esimerkiksi UV-säteilyltä. Kluthen Custos-suojavaha sopii muovi-, metalli- ja maalipintojen suojaukseen. Suojavahalla saa korkealaatuisen, läpinäkyvän, vahamaisen ja kestävän suojakalvon, joka on helposti poistettavissa pesuaineella tai painepesurilla. Ei sisällä liotinaineita.

Suojavahaa on käytetty onnistuneesti myös esimerkiksi liikennemerkeissä, joihin kiinni jäänyt lumi ja jää on helppo poistaa sen ansiosta. Tuote sopii myös graffiteja vastaan: suojavahalla käsitellystä tuotteesta, esimerkiksi kontin pinnasta, graffitit pystytään jälkikäteen poistamaan helposti painepesurilla.

Erikoispesuaineet

Monipuolinen valikoima korkealaatuisia erikoispesuaineita teollisuuden tarpeisiin. Kysy lisää!

Quaker Houghton -pesuaineet

Teknoma edustaa Suomessa Quaker Houghton tuotteita. Quaker Houghton on maailman johtava teollisuuden prosessinesteiden valmistaja. Valikoimastamme löydät mm. Houghto-Clean pesuaineet ja liuottimet sekä Quakerclean pesuaineet.

Kysy lisätietoja

Kluthe ja HD Grön -pesuaineet

Markku Väänänen
Myyntijohtaja
+358 40 041 1880
markku.vaananen@teknoma.fi

Quaker Houghton -pesuaineet

Leif Josefsson
Tuotepäällikkö
+358 50 325 2681
leif.josefsson@teknoma.fi