OsastotKemikaalitKorroosionesto

Korroosionesto

Korkealaatuisilla ja kestävää kehitystä tukevilla korroosionesto-tuotteillamme saadaan tehokas suoja ruostetta vastaan metallipinnoille esimerkiksi teollisuuden tuotantolaitteissa ja lopputuotteissa.

Maailmassa aiheutuu vuosittain satojen miljardien eurojen arvosta korroosio-ongelmia. Teknomalla on yli 20 vuoden kokemus korroosion tehokkaasta ehkäisemisestä ja ongelmien ratkaisusta laajasti eri teollisuuden aloille. Korkealaatuisilla ja kestävää kehitystä tukevilla korroosiosuoja-aineilla saadaan tehokas suoja ruostetta vastaan metallipinnoille esimerkiksi teollisuuden tuotantolaitteissa ja lopputuotteissa. Pinnoitteemme tarjoavat kestävän ja pitkäkestoisen suojan ympäristötekijöitä vastaan, kuten kosteus, voimakkaat kemikaalit ja saasteet.

Olemme Teknomalla ylpeitä asiantuntemuksestamme ja teknisestä osaamisestamme korroosiosuojauksen alalla. Tiimimme löytää asiakkaalle parhaat mahdolliset ratkaisut ja juuri oikean korroosiosuojan sekä tarjoaa teknisen tuen. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ymmärtääksemme heidän erityistarpeensa ja kehittääksemme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat heidän tarpeitaan. Sitoutumisemme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen näkyy lukuisissa onnistuneissa projekteissa, joita olemme toteuttaneet vuosien varrella.

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää tuotteistamme ja palveluistamme sekä siitä, kuinka voimme auttaa sinua suojaamaan omaisuuttasi korroosiolta.

Cortec korroosionestoöljyt ja korroosiosuoja-aineet

Cortec on maailmanlaajuinen johtaja innovatiivisissa, ympäristö­vastuullisissa VpCI®- ja MCI®-korroosion­estotekniikoissa, ja se pyrkii tarjoamaan kustannustehokkaita, käyttäjäystävällisiä integroituja ratkaisuja korroosio-ongelmiin pakkauksissa, metallintyöstössä, rakentamisessa, elektroniikassa, öljy.- ja kaasuntuotannossa sekä monissa muissa teollisuuden aloilla.

VpCI® Pakkaus

Cortec kaasumaiset korroosionesto­inhibiittorit (VpCI) antavat monimetalli­suojauksen korroosiota estävillä kaasuilla, jotka kondensoituvat tuotteiden pinnalle ja muodostavat ohuen, yhtenäisen, taloudellisen ja äärimmäisen tehokkaan korroosiota estävän kerroksen. Tämä suoja on itseään täydentävä – Cortec VpCI:t antavat jatkuvan suojauksen, jopa silloin kun pakkausta avataan ja suljetaan toistuvasti. Lue lisää.

VpCI® Öljypohjaiset

Öljypohjaisten VpCI-tuotteiden valikoimastamme löydät vaihtoehtoja monenlaisiin sovelluksiin. Meillä on tuotteita sisä- ja ulkosuojaukseen, tuotteita, joita voidaan käyttää sumutekniikalla tai kastamalla ja ruiskuttamalla.

VpCI® Vesipohjaiset

Vesipohjaiset ruosteenestotuotteet ovat hyvä valinta, kun haluat vaihtoehdon perinteisemmille öljypohjaisille tuotteille. Ne ovat usein suhteellisen ystävällisiä ihmisille ja ympäristölle, mutta niillä on ylläpidetty suorituskyky ja korroosionestovaikutus.

VpCI® Sähkölaitteet

Sähkölaitteiden korroosionestotuotteet on suunniteltu suojaamaan komponentteja ja erilaisia osia silloin kun ne on suljettu koteloihin, ohjauskoteloihin, tai muihin umpinaisiin tiloihin. VpCI-emitteri vapauttaa suojakaasua pakkaukseen tai koteloon. VpCI-kerros suojaa useita erilaisia metalleja ja estää pakkauksen sisälla syntyvän kosteuden aiheuttamaa korroosiota.

VpCI® Biohajoavat

Cortec Corp. on ISO 14001:1, ISO 9001:2008  ja ISO/IEC – 17025 sertifioitu valmistaja. Valikoimisssa on yli 400 erilaista tuotetta, joista voidaan valita se sopivin.

VpCI® Vedenkäsittely

Cortec monimetalli suojan antavat inhibiitit suojaavat esim. jäähdytysjärjestelmäsi korroosiolta. Valikoimista löytyy nestemäisiä, pulvereita, PVA-pusseja.  Tuotteet ovat helppoja käyttää. Tuotteista löytyy korroosionesto eri kohteisiin.

Quaker Houghton korroosiosuoja-aineet

Teknoma edustaa Suomessa Quaker Houghton tuotteita. Quaker Houghton on maailman johtava teollisuuden prosessinesteiden valmistaja. Valikoimastamme löydät mm. Ensis, Rust Veto ja Ferrocote korroosiosuoja-aineet.

Kysy lisätietoja

Cortec

Esa Sariola
Myynti- ja tuotepäällikkö
+358 44 737 0409
esa.sariola@teknoma.fi

Quaker Houghton