TuotteetLaitteetAnnostelulaitteet ja konepajatarvikkeet

Annostelu­laitteet ja konepaja­tarvikkeet

Teknomalta löydät myös laitteet ja tarvikkeet prosessinesteiden annosteluun ja seurantaan.

Dosatron-annostelupumput

Vesihydrauliset annostelupumput leikkuu- ja hiontanesteiden, pesuaineiden ja muiden veteen sekoitettavien kemikaalien annosteluun. Dosatron käyttää voimalähteenä vesijohtoverkon painetta. Se imee annosteltavan aineen ja sekoittaa sen käyttöveteen halutussa suhteessa. Aineen annostelu on aina suhteessa Dosatronin läpi virtaavaan veden määrään riippumatta paine- tai virtausvaihteluista.

Atago

Atago digitaaliset refraktometrit ja pH-mittarit soveltuvat prosessinesteiden pitoisuuden ja pH:n mittaukseen. Valikoimasta löytyy myös jatkuvatoimisia mittareita esim. keskusjärjestelmiin. Lue lisää.

Nimatic

Nimatic-tuotevalikoimasta löytyvät ejektorisekoittimet, nauhakerääjät vuotoöljyjen poistoon sekä paineilmatoimiset tynnyri-imurit.

Eclipse magnetics

Eclipse Magnetics -magneettisuodattimet ovat tehokas tapa poistaa pieniä rautahiukkasia teollisista nesteistä, kuten lastuamisnesteistä, voiteluaineista ja pesuliuoksista.

Nexjen

Nexjen C-Thru® -öljynerotin on ainutlaatuinen, patentoitu yksikkö, joka on suunniteltu poistamaan tehokkaasti vuotoöljyt prosessinesteistä.

Laaja valikoima konepajatarvikkeita

Tuotevalikoimastamme löytyy paljon muitakin tuotteita erilaisiin tarpeisiin – kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Kysy lisätietoja

Leif Josefsson Tuotepäällikkö +358 50 325 2681