TuotteetKemikaalitKorroosionestoVCI-nesteet

VCI-nesteet

Daubert Cromwell tarjoaa kattavan valikoiman eri VCI-korroosionestonesteitä, kuten vesi- ja öljypohjaisia suojauksia sekä pinnoitteita. Valikoimaan kuuluvalla ympäristöystävällisellä Nox-Rust® tuotesarjalla voidaan suojata paljaita ja maalaamattomia metalliosia ruostumiselta niiden elinkaaren kaikissa vaiheissa – valmistuksen, käytön, varastoinnin ja kuljetuksen aikana.

Nox-Rust-korroosionestonesteitä voidaan levittää upottamalla, suihkuttamalla, sumuttalla tai siveltimellä vaikeasti saavutettaville alueille käyttäen tavallisia teollisia levitysmenetelmiä.

Nox-Rust-puhdistusaine on tehokas pesuainetiiviste, joka puhdistaa kaikki öljyt, rasvat ja muut epäpuhtaudet. Puhdistusaine sisältää valmiiksi inhibiittiä, joka suojaa pinnat korroosiolta väliaikaisesti heti puhdistuksen aikana ja sen jälkeen.

Vesipohjaiset

Valikoimasta löytyy myös vesipohjainen lisäaine, jolla voi suojata säiliöiden ja putkistojen sisäpinnat esimerkiksi huoltoajojen aikana tai sitä voidaan käyttää myös koeponnistuksen aikana jolloin sisäpinta on suojattu tyhjennyksen jälkeen.

Tekniset tiedot (PDF):

Öljypohjaiset

Öljypohjaiset nesteet soveltuvat eri kohteiden kuten moottoreiden ja niiden osien suojaukseen varastoinnin ajaksi tai lisäaineena moottorin koeajoon, jolloin sisäpinnat pysyvät suojattuna tyhjennyksen jälkeen. Öljypohjaiset nesteet soveltuvat myös hyvin työstönesteisiin ja vaihteistoöljyihin sekä toimivat voiteluaineena.

Esitteet ja tekniset tiedot (PDF):

Kysy lisätietoja

Esa Sariola Myynti- ja tuotepäällikkö +358 44 737 0409