OsastotKemiaKorroosionesto

Korroosionesto

Cortec on maailmanlaajuinen johtaja innovatiivisissa, ympäristö­vastuullisissa VpCI®- ja MCI®-korroosion­estotekniikoissa, ja se pyrkii tarjoamaan kustannustehokkaita, käyttäjäystävällisiä integroituja ratkaisuja korroosio-ongelmiin pakkauksissa, metallintyöstössä, rakentamisessa, elektroniikassa, öljy.- ja kaasuntuotannossa sekä monissa muissa teollisuuden aloilla.

VpCI® Sähkölaitteet

Sähkölaitteiden korroosionestotuotteet on suunniteltu suojaamaan komponentteja ja erilaisia osia silloin kun ne on suljettu koteloihin, ohjauskoteloihin, tai muihin umpinaisiin tiloihin. VpCI – emitteri vapauttaa suojakaasua pakkaukseen tai koteloon. VpCI-kerros suojaa useita erilaisia metalleja ja estää pakkauksen sisälla syntyvän kosteuden aiheuttamaa korroosiota.

VpCI® Öljypohjaiset

Öljypohjaisten VpCI-tuotteiden valikoimastamme löydät vaihtoehtoja monenlaisiin sovelluksiin. Meillä on tuotteita sisä- ja ulkosuojaukseen, tuotteita, joita voidaan käyttää sumutekniikalla tai kastamalla ja ruiskuttamalla.

VpCI® Vesipohjaiset

Vesipohjaiset ruosteenestotuotteet ovat hyvä valinta, kun haluat vaihtoehdon perinteisemmille öljypohjaisille tuotteille. Ne ovat usein suhteellisen ystävällisiä ihmisille ja ympäristölle, mutta niillä on ylläpidetty suorituskyky ja korroosionestovaikutus.

VpCI® Pakkaus

Cortec kaasumaiset korroosionesto­inhibiittorit (VpCI) antavat monimetalli­suojauksen korroosiota estävillä kaasuilla, jotka kondensoituvat tuotteiden pinnalle ja muodostavat ohuen, yhtenäisen, taloudellisen ja äärimmäisen tehokkaan korroosiota estävän kerroksen. Tämä suoja on itseään täydentävä – Cortec VpCI:t antavat jatkuvan suojauksen, jopa silloin kun pakkausta avataan ja suljetaan toistuvasti.

VpCI® Biohajoavat

Cortec Corp. on ISO 14001:1, ISO 9001:2008  ja ISO/IEC – 17025 sertifioitu valmistaja. Valikoimisssa on yli 400 erilaista tuotetta, joista voidaan valita se sopivin.

VpCI® Vedenkäsittely

Cortec monimetalli suojan antavat inhibiitit suojaavat esim. jäähdytysjärjestelmäsi korroosiolta. Valikoimista löytyy nestemäisiä, pulvereita, PVA-pusseja.  Tuotteet ovat helppoja käyttää. Tuotteista löytyy korroosionesto eri kohteisiin.

Kysy lisätietoja:

Markku Väänänen
Myyntijohtaja
+358 400 411 880
markku.vaananen@teknoma.fi

Esa Sariola
Tuotepäällikkö
+358 44 737 0409
esa.sariola@teknoma.fi