Uudet Daubert Cromwell -korroosionestotuotteet Teknoman valikoimaan

Olemme solmineet uuden yhteistyösopimuksen Daubert Cromwellin kanssa ja aloitamme yrityksen korroosionestotuotteiden edustuksen ensimmäisenä Suomessa.

Vuonna 1936 perustettu Daubert Cromwell on globaali yritys, joka on erikoistunut suorituskykyisiin korroosionestotuotteisiin ja suojapakkauksiin. Laatuun ja jatkuvaan innovaatioon sitoutuneena, se on ansainnut maineensa tehokkaiden ja luotettavien tuotteiden tarjoajana eri teollisuudenaloille ympäri maailmaa. Euroopan pääkonttori sijaitsee Saksassa ja yrityksellä on oma tuotanto, myynti, asiakaspalvelu sekä tekninen tuki Euroopassa, joka mahdollistaa saumattoman yhteistyön Teknoman kanssa

Uuden yhteistyön myötä voimme tarjota laadukkaita ja hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisia ratkaisuja metalliosien ja kokoonpanojen suojaamiseen liittyvissä haasteissa. Daubertin laaja valikoima sisältää monipuolisia suojausratkaisuja sekä VCI-tuotteita, jotka suojaavat tehokkaasti korroosiolta ja ovat suunniteltu vastaamaan eri teollisuudenalojen tarpeita tuotannon, varastoinnin ja kuljetuksen aikana.

  • VCI-korroosionestopaperit tarjoavat yksinkertaisen, helppokäyttöisen ja tehokkaan tavan korroosiosuojaukseen. Turvallisilla ja myrkyttömillä kemikaaleilla käsitellyt VCI-paperit suojaavat eri metalleja korroosiolta vuosien ajan. Paperi vapauttaa korroosionestoaineita, jotka muodostavat metallin pinnalle suojaavan molekyylikerroksen ruostumista ja hapettumista vastaan.
  • VCI-kalvot, -säkit ja -pussit on valmistettu polyeteenistä (PE) ja suunniteltu helppoon metalliosien ja kokoonpanojen pakkaamiseen. Tuotteet tarjoavat ylivertaisen suojan vapauttamalla korroosionestoaineita, jotka suojaavat metalleja kosteudelta, suolalta ja syövyttäviltä saasteilta. Kaikki Daubertin muovituotteet ovat valmistettu vähintään 30 % kierrätetystä muovista.
  • VCI-emitterit. Daubrite-emitteri on ainutlaatuinen, biopohjainen, liimattava vaahtomuovitarra ja kiekko sähkölaitteiden korroosionestoon. VCI-emitteri suojaa tehokkaasti elektroniset laitteet ja liittimet vaikeissakin olosuhteissa, jossa esiintyy kosteutta, ilmansaasteita ja epäpuhtauksia. Emitteri on monipuolinen tuote erilaisiin suojaustarpeisiin antaen pitkäikäisen suojan.
  • VCI-nesteet ja pinnoitteet. Suoraan metallipinnoille levitettävät nesteet ja pinnoitteet tarjoavat vahvan suojan korroosiota vastaan. Ne ovat ihanteellisia vaativissa olosuhteissa, joissa tarvitaan maksimaalista suojausta. Ympäristöystävällinen Nox-Rust®-tuotesarja sisältää vesi- ja öljypohjaisia suoja-aineita, pinnoitteita ja lisäaineita.
  • Rust Revenge®-ruosteenpoistaja on vesipohjainen ruosteenpoistoneste, joka liuottaa ruosteen irti pinnalta turvallisesti ja tehokkaasti – vaikutus alkaa jo minuuteissa. Rust Revenge ei sisällä happoja tai myrkyllisiä kemikaaleja eikä osia tarvitse hangata tai jynssätä puhtaaksi. Tuote on turvallinen ympäristölle ja käyttäjälle.

Daubert Cromwell tuotteet auttavat vähentämään korroosiosta aiheutuvia kustannuksia ja edistävät kestävää kehitystä. VCI-muovit ja -paperit ovat täysin kierrätyskelpoisia, jolloin jätteen määrä vähenee ja säästät sekä ympäristöä että rahaa.

Tuotekehityksessä on kiinnitetty huomiota myös työturvallisuuteen: turvallisilla ja myrkyttömillä kemikaaleilla käsitellyt VCI-korroosionestopaperit ja -muovit edistävät hyvän työympäristön syntymistä. Vesipohjainen Rust Revenge -ruosteenpoistoaine ei sisällä happoja, sen pH on neutraali ja tuote on turvallinen ympäristölle. Daubrite on biopohjainen, nitriititön korroosiolta suojaava inhibiittori, joka suojaa tehokkaasti terästä ja alumiinia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Autamme sinua löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut ja oikean tuotteen korroosionestoon sekä tarjoamme asiantuntevan teknisen tuen.  Tuotteista voit lukea lisää täältä.

Esa Sariola Myynti- ja tuotepäällikkö +358 44 737 0409