Maalaussesonki lähestyy – maalauslaite ja maalit kannattaa hankkia nyt

Nyt on ajankohtaista tarkastaa katujen, parkkialueiden ja teollisuusvarastojen maaliviivojen kunto ja suunnitella uusien maalausten tarve. Varsinkin keväisin lumen sulamisen jälkeen sekä katujen ja pihojen puhdistamisen jäljiltä paljastuu usein huonokuntoisia ja kuluneita maaliviivoja, jotka vaativat kunnostamista. Kannattaa myös katsoa ovatko välineet kunnossa. Teknoman valikoimasta löytyy laadukas ja helppokäyttöinen Perfekt Striper-maalauslaite sekä riittoisia ja kestäviä Traffic-katumaaleja monissa eri väreissä. Niillä on helppo maalata kestävät viivat sekä sisäalueille kuten varaston opasteviivat että ulkoalueille kuten kulkuväylät, parkkiruudut ja urheilukentät.

Striperin avulla on helppo tehdä viivat parkkialueelle.

Perfekt Striper -maalauslaitteen avulla maalaus on huomattavasti nopeampaa kuin perinteisellä linjalautamaalauksella tehtynä. Laite on ergonominen ja tukeva käyttää. Viivat saa tehtyä nopeasti, myös seinän viereen laitteen mukana tulevan kulmaraudan avulla. Ruohikolle on saatavana isopyöräinen malli. Laitteen mukana toimitetaan yksi ilmainen purkki haluamaasi väriä, jolla pääset harjoittelemaan viivojen maalausta. Yhdellä maalipurkilla saa maalattua noin 60-100 metriä riippuen viivan leveydestä, joka on laitteella helposti säädettävissä.

Striper on erittäin suosittu maalauslaite, jonka kysyntä on ollut tasaisen suurta jo vuodesta 1977. Laite on todella näppärä käyttää, ja viivaa syntyy nopeasti ja selkä suorana. Parkkipaikan tai tekonurmen maalaus käy sujuvasti ja vaivattomasti.

Katso videolta kuinka helppoa maalaus on Perfekt Striperillä
Perfekt Striper – maalauslaite
Traffic – katumaalit
Protektor – suojalakka
Traffic – yksipyöräinen
maalauslaite

Suojalakalla pidennät maalattujen viivojen elinikää

Maalauslaitteen ja Traffic-katumaalien lisäksi Teknomalta saa myös maalin päälle laitettavaa Protektor-suojalakkaa, joka tehostaa maalin suojausta ja pitää ne puhtaana pidempään sekä lisää viivojen elinikää. Varsinkin varastoissa, joissa ajetaan trukeilla ja muilla työkoneilla, maaliviivat tahtovat kulua erityisen nopeasti, on Protektor-suojalakka loistava tuote lattian maalimerkintöjen suojaamiseen ja tehostamiseen.

Hyväkuntoiset merkinnät varaston lattiassa edistävät myös työturvallisuutta, ja lain mukaan työpaikalla työntekijälle vaaraa aiheuttavien liikkuvien laitteiden ja koneiden paikat on merkittävä (Työturvallisuuslaki 1958/299, 28 ja 29 pykälä).

Kesä saapuu nopeaa vauhtia, ja meiltä saat kätevästi maalauslaitteen ja maalit. Sinun ei tarvitse erikseen miettiä miten maalata tai ovatko maalipurkit yhteensopivia minkäkin laitteen kanssa. Meiltä saat kaikki samassa paketissa, kunhan vain maalaat. Ota yhteyttä jo tänään, niin saamme tilauksesi ajoissa matkaan suuren kysynnän vuoksi. Voit myös noutaa tilauksen Vantaan varastoltamme.

Soita tai laita meiliä, niin laitetaan maalaus rullaamaan:

Miia Suvisuo
Myyntiassistentti
+358 44 760 1458
miia.suvisuo@teknoma.fi

Esa Sariola
Myynti- ja tuotepäällikkö
+358 44 737 0409
esa.sariola@teknoma.fi