Leikkuunesteen vaikutus konepajan tuottavuuteen

Teknoma toimittaa teollisuudelle laadukkaat leikkuunesteet. Leikkuuneste tarvitaan voitelemaan, jäähdyttämään sekä kuljettamaan lastuja pois koneistettavasta kappaleesta sekä antamaan hyvä korroosiosuoja koneisiin sekä työstettäviin kappaleisiin.

Leikkuuneste voitelee, jäähdyttää ja kuljettaa lastuja pois koneistettavasta kappaleesta sekä antaa hyvän suojan korroosiota vastaan koneisiin sekä työstettäviin kappaleisiin.

Leikkuu- ja hiontanesteiden valvonta ja ylläpito on monessa metalliyrityksessä vielä manuaalista. Käyttämällä automaattista prosessinesteiden ylläpitolaitteistoa, joka pitää prosessinesteet kunnossa ja haluttujen määrä- ja toleranssirajojen puitteissa. Laitteisto parantaa tuottavuutta, kannattavuutta ja työympäristöä. Ylläpito voidaan toteuttaa konekohtaisesti tai useamman koneen kattavalla keskusjärjestelmällä.

Teknoman asiantuntijat auttavat myös valitsemaan konepajan käyttöön oikeanlaiset prosessinesteet , joiden avulla tuottavuus paranee ja kokonaiskustannukset alenevat. Teknoma toimittaa myös laitteet ja tarvikkeet nesteiden ylläpitoon ja suodatukseen, konekohtaisista ratkaisuista aina isoihin keskusjärjestelmiin.

Ota yhteyttä ja pyydä asiantuntijamme tekemään ilmainen kemikaalikartoitus ja tarvittaessa antamaan suositukset nykyisten nestejärjestelmien kehittämiseen.

Lue koko artikkeli Eurometalli-lehdestä: https://eurometalli.com/oikealla-leikkuunesteella-konepajan-tuottavuus-nousee/  ja kysy lisää:

Leif Josefsson
Tuotepäällikkö
+358 50 325 2681

leif.josefsson@teknoma.fi