Janne Juhola aloitti Teknomalla C.C.Jensen ­-sivuvirtasuodattimien myynnissä

Teknoman suodatus-liiketoimintayksikkö sai vahvistusta joukkoihinsa, kun Janne Juhola aloitti  myyntipäällikön työt. Janne on keväällä eläkkeelle jäävän myyntipäällikön seuraaja. Tutustu tästä Janneen!

Olen: Janne Juhola, ja tuossa reilu vuosi sitten muutimme Satakunnan suunnalta Kangasalle, Tampereen kupeeseen. Perheeseeni kuulu vaimo, kaksi teini-ikäistä lasta ja koira (eli se, joka joskus minuakin saattaa totella).

Ura: koulutukseltani olen prosessitekniikan insinööri (AMK). Yli 20 vuotisen työurani olen tehnyt pääosin teollisuudessa ja metallien maailmassa. Erityisesti kupari on tullut tutuksi matkan varrella, kun toimin pitkään tuote- ja myyntipäällikkönä niiden tuotteiden parissa. Matkan varrella kokemusta on kertynyt myös tuotannosta, tuotekehityksestä, markkinoinnista jne.

Työ Teknomalla: aloitin vuoden 2024 alussa ja myyn päämiehemme, tanskalaisen C.C.Jensen A/S:n öljynpuhdistukseen tarkoitettuja sivuvirta- eli offline-suodattimia. On hienoa päästä edustamaan tuotteita, jotka tunnetaan markkinoilla varsin hyvin ja joita laitteiden käyttäjäkunta arvostaa tehokkaina ja laadukkaina tuotteina. Siksi onkin mukava lähteä kiertämään Suomea ja asiakkaita, kun tietää että yritys jota edustaa ja tuotteet joita myy, ovat ’parasta A-ryhmää’. Pääosin työskentelen asiakkaita tavaten ja sitten kotitoimistolta käsin sekä myös Nummelan pääkonttorilta.

Vapaa-aikani: täyttyy pääsääntöisesti monipuolisen liikunnan parissa. Kesällä mukaan tulee myös kalastus Merikarvian vesillä ja mökkeily Oriveden suunnalla. Golf on myös ollut pitkään suunnitelmissa, mutta kovasti on varoiteltu antamasta sille lajille pikkusormea…

Janne Juhola
Myyntipäällikkö
+358 400 598 495
janne.juhola@teknoma.fi