rotabolt
OsastotTarvikkeetErikoispultit

Erikoispultit

RotaBolt-erikoispultit valmistetaan ja kalibroidaan yksilöllisesti kuhunkin kohteeseen. Kun käyttökohteessasi tarvitaan tarkkaa menetelmää varmentaa pulttien oikea kireys tai haluat varmistaa pulttien kireyden käytön aikana, ota yhteys meihin. Etsimme kanssasi kohteeseesi parhaiten sopivan ratkaisun.

RotaBolt-erikoispultit ja -vaarnaruuvit

RotaBolt-erikoispultit ja –vaarnaruuvit ovat kiinnitystarvikkeita jotka ilmaisevat oman jännityksensä. Pultin haluttu jännitystaso on saavutettu, pultin kannassa oleva hattu ei enää pyöri.

RotaBoltin toiminta perustuu pultin keskilinjalle asennettavaan mekaaniseen venymäanturiin. Venymäanturi kalibroidaan vastaamaan pultin haluttua jännitystä vastaavaa venymää.

RotaBolt-erikoispultilla pultin tuottama kiristysvoima saavutetaan ±5%:n tarkkuudella. Tarkkuus on huomattavasti parempi, kuin esimerkiksi momenttikiristyksellä. Ensikiristyksen hyvän tarkkuuden lisäksi RotaBolt tarjoaa mahdollisuuden valvoa pultin kireyttä myös jälkikäteen.

RotaBolt-venymäanturi ja –hattu voidaan asentaa pienimmillään M12 kokoiseen kuusiokantaruuviin tai M14 kokoiseen vaarnaruuviin.

RotaBolt-erikoispulttien tyypit

RotaBolt RB1 ilmaisee yhden jännitystason.

RotaBolt RB2 ilmaisee kaksi jännitystasoa kahden samankeskisen hatun avulla.

RotaBolt Vision hyödyntää jousikäyttöistä hattua ja keltaista huomioviivaa, joka indikoi visuaalisesti pidemmällekin etäisyydelle, onko pultin jännitys halutulla tasolla.

Kysy lisätietoja

Juhana Virkkunen Myyntijohtaja +358 40 732 5858