OsastotProsessinesteetQH pesunesteet ja korroosionesto

Pesunesteet ja korroosion­­esto

Teknoman edustama Quaker Houghton on teollisten prosessinesteiden johtava valmistaja, ja pystyy panostamaan tuotekehitykseen. Meillä on laaja valikoima puhdistusaineita ja korroosionestoaineita vaativimpiinkin kohteisiin.

Räätälöityjä ratkaisuja hankalan lian poistoon

Teollisuuslaitoksissa on nykyään korkeat vaatimukset puhtaudelle. Epäpuhtaat kappaleet aiheuttavat valmistajille haasteita kuten osien viallisuus, korroosio ja lopputuotteen laatuongelmat. Likaiset pinnat työympäristössä aiheuttavat liukastumis- ja putoamisvaaran. Valmistusprosesseissa puhdistusaineita tarvitaan poistamaan mm. öljyä, leikkuunesteitä, lastuja ja muita epäpuhtauksia valmistettavista osista ja tuotteista. Puhdistusaineita tarvitaan myös pitämään työskentelyalueet ja koneet/laitteet puhtaana niihin kertyvästä öljystä, rasvasta ja liasta, joita syntyy teollisessa valmistusprosessissa.

Ymmärrämme asiakkaan monimutkaisia prosesseja, ja tiedämme mihin kohtaan prosessia puhdistusvaihe pitää sijoittaa jotta sen avulla voidaan optimoida tuottavuus. Parhaan ratkaisun saamiseksi teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jotta pystymme arvioimaan minkä tyyppistä likaa prosessissa syntyy, mitkä pinnat pitää puhdistaa ja mikä on nykyinen käytössä oleva laitteisto ja menetelmät sekä mahdollisuudet järjestelmän kehittämiseen. Kokenut myyntitiimimme ja tutkimuslaboratoriomme on asiakkaan asiantuntevana apuna tuotteisiin liittyvissä teknisissä kysymyksissä. He auttavat valitsemaan ja käyttämään oikein alansa huippua olevia puhdistusaineitamme.

Toimintojen optimointi

Me Quaker Houghtonin ja Teknoman asiantuntijat työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, jotta voimme valita heille juuri parhaat ratkaisut jokaiseen prosessiin. Tämän ansiosta asiakkaamme saa seuraavat hyödyt ja parannukset:

  • Erinomainen puhdistusteho alhaisilla käyttöpitoisuuksilla
  • Pintalian poisto ja uudelleentarttumisen ehkäisy
  • Hyvä huuhdeltavuus
  • Pidempi pesukylvyn kestoikä
  • Vähemmän syntyvää jätettä ja sen helpompi käsittely
  • Energiansäästö koska puhdistus voidaan tehdä alhaisemmassa lämpötilassa
  • Vaahdon hallinta eri lämpötila-alueilla
  • Korroosioesto ohuen näkymättömän kerroksen avulla ja ilman häiritsevää kalvoa
  • Yksi tuote soveltuu useisiin eri käyttötarkoituksiin, jolloin hankinta helpottuu ja kustannukset alenevat

Kysy lisätietoja

Leif Josefsson
Tuotepäällikkö
+358 50 325 2681
leif.josefsson@teknoma.fi