TuotteetProsessinesteetPainevalun apuaineet

Painevalun apuaineet

Kattavan tuotevalikoiman ja vertaansa vailla olevan prosessiosaamisen ja -kokemuksen ansiosta Quaker Houghton tarjoaa kattavan ratkaisun painevalun suorituskyvyn parantamiseen.

Parempaa suorituskykyä painevaluun

Quaker Houghton -muotinirroitusaineet on erityisesti suunniteltu painevaluprosessin parantamiseksi. Vesisekoitteiset DIE SLICK®-tuotteet perustuvat reaktiiviseen Smart Polymer -teknologiaan ja antavat muotille poikkeukselliset irroitus- ja suojausominaisuudet. Ne myös parantavat metallin virtausta, estävät juotosten muodostumista sekä tuottavat seuraavaan työvaiheeseen optimoituja kirkkaita ja puhtaita valukappaleita.

Tarjoamme myös prosessiasiantuntemusta ja räätälöityä tukea valujen jatkokäsittelyyn kattavalla metallin työstö- ja viimeistelytuotteiden valikoimalla.

Muotinirroitusaineet teollisuuden tarpeisiin

Muotinirroitusaineet ovat keskeisiä välineitä muottien käsittelyssä ja kunnossapidossa. Nämä aineet mahdollistavat tehokkaan ja siistin irrottamisen ilman, että muotti tai valettu kappale vaurioituu. Erityisesti teollisuudessa, jossa käytetään laajoja ja monimutkaisia muotteja, muotinirroitusaineet ovat korvaamattomia. Ne vähentävät tuotannon seisokkeja ja parantavat lopputuotteen laatua.

Optimoimme prosessisi – yhdessä

Tekniset asiantuntijamme tekevät yhteistyötä kanssasi ymmärtääkseen painevaluhaasteitasi ja kehittääkseen räätälöityjä voiteluaine- ja laiteratkaisuja, jotka auttavat toimimaan tehokkaammin ja kestävämmin.

Quaker Houghton™-asiantuntijuuden ja painevalualan tietämyksemme avulla, voimme yhdessä saavuttaa:

  • Parempaa laatua
  • Lyhyempiä tuotantosyklejä ja parempaa tuottavuutta
  • Alhaisemmat työkalu- ja valukustannukset
  • Vähemmän prosessin seisokkeja
  • Alhaisemmat jätekustannukset ja tuotantokulutuksen
  • Paremmat ympäristöarvot
  • Paremman kokonaiskustannusten hallinnan toiminnan tehokkuutta lisäämällä

Kysy lisätietoja

Leif Josefsson Tuotepäällikkö +358 50 325 2681