TuotteetLaitteetLämmönsiirtimet

Lämmönsiirtimet

Teknomalta saat kattavat ratkaisut lämmönsiirtimiin. Saatavilla on Secespolin valmistamia lämmönsiirtimiä useilla eri mitoilla ja kapasiteeteilla. Lämmönsiirrin voi olla juotettu tai hitsattu ja rakenteeltaan putkimainen, spiraalimainen tai kennomainen.

Ota yhteyttä Teknomaan, niin valitaan tarpeitasi vastaavat lämmönsiirrinratkaisut.

Lämmönsiirtimellä tehokasta lämpötilojen hallintaa

Lämmönsiirtimellä joko jäähdytetään tai lämmitetään piirissä kiertävää nestettä tai kaasua. Piirissä kiertävä väliaine syötetään lämmönsiirtimeen toisesta päästä, ja lämmönsiirtimen vastakkaisesta päästä syötetään lämmittävä tai jäähdyttävä väliaine. Lämmönsiirrin ei sekoita väliaineita keskenään, vaan kuljettaa aineita lomittaisessa rakenteessa lämmönsiirtimen sisällä. Tuloksena aineiden lämpötilat tasaantuvat lämmönsiirtimessä ja lämmönsiirtimestä poistuessaan piirissä kiertävä neste tai kaasu on halutun lämpöistä.

Lämmönsiirrin voi toimia yhden tai useamman faasin alueella, tarkoittaen, että lämmönsiirtimessä kiertävä väliaine voi kondensoitua (lauhdutin) tai höyrystyä (höyrystin). Usean faasin alueella toimivalla lämmönsiirtimellä on mahdollista saada piirissä kiertävä neste tai kaasu jopa kuumemmaksi / kylmemmäksi, kuin sisään syötetty lämmittävä / jäähdyttävä neste tai kaasu. Tämä on mahdollista aineen faasimuutoksessa sitoutuvan tai vapautuvan energian avulla.

Kysy lisätietoja

Juhana Virkkunen Myyntijohtaja +358 40 732 5858