OsastotKemikaalitMaalaamotuotteet

Maalaamotuotteet saostukseen ja suodatukseen

Monipuoliset ja kattavat ratkaisut maalaamoiden eri tarpeisiin, kuten jätevesien käsittelyyn, suojavahat ja suojakalvot pintojen suojaukseen sekä suodatinkankaat ja Hydromat-saostuslaitteistot. Ratkaisuillamme tehostat jäteveden käsittelyprosessia ja maalauksen aikaista suojausta sekä säästät kustannuksissa ympäristönkestävyyttä unohtamatta.

Yrityksemme laaja valikoima ratkaisuja vastaa maalaamoiden monitahoisiin tarpeisiin tarjoten räätälöityjä lähestymistapoja jäteveden käsittelyyn ja sen prosessien optimointiin, pinnansuojaukseen ja suodatukseen. Valitsemalla tuotteemme, maalaamot voivat täyttää tiukat ympäristöstandardit ja samalla saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä. Sitoutumisemme innovaatioon ja kestävyyteen varmistaa, että pysymme maalausteollisuuden kehityksen eturintamassa tarjoamalla kattavia ratkaisuja alati muuttuviin tarpeisiin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Maalaamoiden dynaamisessa maailmassa monipuolisten tarpeiden huomioiminen on olennaista tehokkaan toiminnan ylläpitämiseksi ja ympäristöstandardien täyttämiseksi. Laaja valikoimamme ratkaisuja vastaa maalaamoiden erityistarpeisiin, kattaen kaiken jätevedenkäsittelystä suojavahoihin, kalvoihin ja suodatinkankaisiin. Tämä kattava tuotevalikoima tehostaa jätevedenkäsittelyprosesseja ja tuo merkittäviä kustannussäästöjä.

Jätevedenkäsittely: Yksi tarjoamistamme ratkaisuista keskittyy erityisesti maalaamoiden jäteveden tehokkaaseen hallintaan. Ratkaisumme on suunniteltu optimoimaan jätevedenkäsittelyprosessi, varmistaen ympäristömääräysten noudattamisen samalla kun ekologista jalanjälkeä minimoidaan. Käyttämällä erikoisteknologioitamme maalaamot voivat parantaa jätevedenkäsittelynsä tehokkuutta, vähentäen toimintansa ympäristövaikutuksia sekä säästää hävityskustannuksissa.

Suojavahat ja -kalvot: Pinnansuojauksen osalta valikoimamme suojavahat ja -kalvot erottuvat joukosta. Nämä tuotteet tarjoavat lisäsuojaa maalaamoille, jotka kohtaavat usein haastavia olosuhteita sekä pintojen suojaaminen maalausprosessin aikana saattaa olla työlästä. Suojaratkaisumme auttavat ylläpitämään suojapintojen laatua ja kestävyyttä, helposti ja tehokkaasti.

Suodatinkankaat: Sitoutumisemme tehokkuuteen ulottuu maalaamoprosessien optimointiin. Suodatinkankaamme ovat avainasemassa epäpuhtauksista vapaan ympäristön ylläpitämisessä. Käyttämällä edistyneitä suodatusteknologioita, nämä kankaat auttavat eriyttämään jäteveden epäpuhtaudet ja esimerkiksi maalisakan, varmistaen korkealaatuisen lopputuloksen. Tämä johtaa tehokkaampaan ja kustannustehokkaampaan jätevedenkäsittely prosessiin, vähentäen materiaalihävikkiä ja parantaen tuotantoprosessia.

Hydromat-saostuslaitteisto: Maalaamoiden tuotantoprosesseissa syntyy maalauslinjaston pesun yhteydessä maalista pesuvettä, joka on kallista hävittää ja vaatisi tarkkaa suodatusta. Hydromat-saostuslaitteisto ja saostus tuotteemme varmistavat, että näistä pesuvesistä saadaan erotettua epäpuhtaudet ja maalipartikkelit, mikä tehostaa merkittävästi jäteveden puhdistusprosessia. Usein puhdistettu ja suodatettu vesi voidaan kierrättää uudelleen järjestelmään tai laskea viemäröintijärjestelmään. Tämä ei ainoastaan täytä ympäristöstandardeja, vaan myös vähentää jäteveden käsittelyyn liittyviä kustannuksia huomattavasti.

Kysy lisätietoja

Esa Sariola
Tuotepäällikkö
+358 44 737 0409
esa.sariola@teknoma.fi