Jälkitunnelmia Konepaja-messuilta 2022

Arvid Segercrantz, Kari Jokinen, Leif Josefsson, Jukka Kuusela ja Juha Lehtonen ryhmäkuvassa FluidWorker 150 -laitteen kanssa Konepaja-messuilla 2022.

Tämän vuoden Konepaja-messut vietettiin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 29.11.-1.12.2022. Tapahtuma on suunnattu metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille. Hallissa järjestettiin samaan aikaan Nordic Welding Expo ja 3D & New Materials. Tapahtumat keräsivät yli 6000 kävijää. 

Kuhinaa riitti myös Teknoman messuosastolla. Teknomalta messuille osallistuivat Quaker Houghtonin, kemian ja mekaanisen osastot. Kaikkien mielestä tunnelma messuilla oli hyvä ja ihmiset olivat selkeästi iloisella tuulella liikenteessä.

“Messuilla oli mukava meno ja oli kiva pitkästä aikaa nähdä väkeä messutunnelmissa”, kuvailee Quaker Houghton -osaston myyntijohtaja Jukka Kuusela.

Samaisen osaston aluemyyntipäällikkö Kari Jokinen spekuloi:

“Hieman mietitytti messujen vuodenaika – olisiko kävijämäärä ollut toisena hetkenä vielä parempi? Kiitettävästi kävi kuitenkin tuttuja naamoja osastolla turisemassa.”

Vuorostaan mekaanisen osaston aluemyyntipäällikkö Ville Karhu pohdiskeli:

“Olisimme voineet buustata näkyvyyttä ennen messuja enemmän, tästä täytyy ottaa opiksi ensi kertaa varten! Positiivista olivat muuten oikein hyvät messujärjestelyt – kaikki toimi sujuvasti. “

Messuosaston tähti: FluidWorker 150 -laite 

Teknoman messutiimiläisistä (vasemmalta) Juha Lehtonen, Janne Granström, Jukka Kuusela ja Mika Vlasoff odottivat malttamattomina viimeistä Konepaja-messupäivää.

Messuosastolla oli esillä innovatiivinen FluidWorker 150 -laite (kuvassa). Laite ylläpitää automaattisesti leikkuunesteen pitoisuutta sopivalla tasolla ja UV-valo tuhoaa bakteereita. FluidWorker oli selvästi kävijöiden mielestä mielenkiintoinen uutuus, sillä täysin tuntemattomatkin messukävijät uskaltautuivat katsomaan laitetta ja puhumaan sen käyttötarkoituksesta.

“FluidWorker herätti kiinnostusta messukävijöissä eritoten ympäristösyistä, koska laitetta käyttämällä saadaan kemikaalien kulutusta pienemmäksi”, kertoo kemia osaston myyntiassistentti Mirja Hietala.

“FluidWorkeristä puhutaan varmasti monen kanssa vielä lisää”, arvelee Jukka.

FluidWorkeriin liittyen oli osastolla myös arvonta, jossa piti kolmesta vaihtoehdosta valiten tietää, mitä laite tekee. Arvontalaatikko houkuttelikin monet pysähtymään Teknoman messuosastolla.

Boxon mukana Konepaja-messuilla

Esa ja Markku esittelemässä Boxonin kanssa yhteistyössä kehitettyjä korroosionestopakkauksia

Samalla messuosastolla oli myös Teknoman yhteistyökumppani Boxon. Yhteistyö on alkanut asiakkaiden toiveesta löytää muovittomia ympäristöystävällisempiä pakkausratkaisuja.

Boxonin innovatiiviset vuonna 2022 useita palkintoja voittaneet korroosionestopakkaukset on tehty Lempäälässä suomalaisesta kartongista. Niissä käytetty korroosionestoaine on Teknoman toimittama. Pakkauksilla on myös avainlippumerkki. Kotimaisuus olikin tärkeää monelle messuvieraille, ja siitä saatiin aikaiseksi mielenkiintoisia keskusteluita. 

“Oli hienoa nähdä ihmisiä sankoin joukoin paikan päällä muutaman vuoden tauon jälkeen. Kävimme monia hyviä keskusteluita ja saimme paljon uusia kontakteja. 

Korroosionestolaatikko herätti selvästi ihmisissä kiinnostusta ja moni jäikin siitä juttelemaan. Samalla tuli käytyä läpi muitakin korroosionsuojaustarpeita, joista päästään lähettämään tarjouksia. Kiitos myös Boxon henkilökunnalle messuosallistumisesta”, lähettää terveiset kemian osaston tuotepäällikkö Esa Sariola.

Koko Teknoman messutiimiä haluaa välittää kiitoksensa kaikille messuosastolla vierailleille. Jatketaan messuilla alkaneita hyviä keskusteluja!

Löydät yhteistietomme täältä: https://teknoma.fi/yhteystiedot/