OsastotSuodatusCJC®-öljynpuhdistus­järjestelmät

CJC®-öljynpuhdistus
-järjestelmät

Tanskalainen C.C.Jensen on johtava maailmanlaajuisesti toimiva offline-suodattimien valmistaja, jolla on lähes 70 vuoden kokemus. C.C.Jensen suunnittelee ja valmistaa offline-suodattimia hiukkasten, veden, happamuuden ja öljyn hajoamistuotteiden (lakan,lietteen) poistamiseksi hydrauliöljyistä, voiteluöljyistä, vaihteistoöljyistä, dieselpolttoaineista jne.

CJC®-suodatinpatruunat on valmistettu 100% luonnollisista selluloosakuiduista, jotka ovat peräisin kestävistä luonnonvaroista: Ei metallia, ei muovia eikä kemikaaleja.

CJC® – Hienosuodattimet
Hienosuodattimia käytetään hydrauliikka- ja voiteluöljyissä, turbiiniöljyissä, vaihteistoöljyissä, karkaisuöljyissä, muuntajien käämikytkimien öljyissä, lämmönsiirtoöljyissä, liikkuvien työkoneiden öljyjärjestelmissä yms.

CJC® – Erotinsuodattimet
Erotinsuodattimia käytetään hydrauliikka- ja voiteluöljyissä, höyryturbiiniöljyissä, dieselin suodatuksessa ja kohteissa, joissa öljyyn saattaa tulla runsaasti vettä.

CJC® – Desorberit
Desorbereita käytetään kohteissa, joissa öljyjärjestelmään tulee runsaasti vettä ja viskositeetti on korkea. Desorberi voidaan toimittaa myös Combi-versiona, jolloin veden lisäksi voidaan poistaa partikkeleita, hapettumistuotteita ja suoloja.

CJC® – lakanpoistoyksikkö, VRU (Varnish Removing Unit)

VRU on suunniteltu poikkeuksellisen tehokkaaseen lakan (hapettumisen tuotteiden) poistamiseen öljystä.

VRU käyttökohteet:

  • Kaasu- tai höyryturbiinit yhdistetyllä tai erillisellä Voitelu- ja ohjausöljyjärjestelmä
  • Perus- tai huippukuormitetut kaasu- tai höyryturbiinit, jotka toimivat eri öljyn lämpötiloissa
  • Kaasuturbiinikompressorit
  • Voimakkaasti rasittunut ja kuuma voiteluöljy tai hydrauliöljyjärjestelmä

Hapettuminen voidaan määrittää öljyn hajoamiseksi. Hapettumisen tuotteet ovat hapot, vesi, liete ja lakka. Hapot ja vesi aiheuttavat korroosiota ja lisäävät kulumista. Liete korottaa viskositeettia sekä tukkii päävirtasuodattimet. Lakka voi aiheuttaa erilaisia häiriöitä kuten esim. säätöventtiileiden jumiutumista.

T2Render etävalvonta
T2Render on Online järjestelmä jonka avulla seurataan öljyn ja öljyjärjestelmien kuntoa C.C.Jensen offline-suodattimien yhteydessä. Lue lisää ›

Videoita

Kysy lisätietoja: