OsastotProsessinesteetSahanesteet

Sahanesteet

Quaker Houghtonin Binol® ja BioSafe® -tuotteet valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista. Ne ovat ympäristö- ja käyttäjäystävällisiä, teknisesti huippulaatuisia ja kestävän kehityksen mukaisia tuotteita metalli-, rakennus- ja metsäteollisuuteen.

Binol Band E40 on uusiutuvista raaka-aineista valmistettu, edistyneeseen esteriteknologiaan perustuva voiteluemulsio. Tuote on ympäristöystävällinen vaihtoehto sahalaitosten perinteisille vesipohjaisille jäähdytys- ja puhdistusöljyille. Tuotetta käytetään vedellä laimennettuna sahalaitosten vanne- ja pyörösahojen puhdistukseen, voiteluun ja jäähdytykseen.

Binol Band 5 ja Binol Band 20 ovat ympäristövastuullisia, uusiutuvista raaka-aineista valmistettuja öljyjä sahalaitosten vanne- ja sirkkeliterien sekä höyläämöjen höyläystasojen ja kutteriterien voiteluun. Tuotteet ovat biohajoavia maaperässä ja vedessä, myrkyttömiä ihmisille ja ympäristölle eivätkä ärsytä ihoa. Ne ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto dieselöljylle ja muille mineraaliöljyille.

Biosafe Saw Eco teräketjuöljy on ympäristövastuullinen, uusiutuvista raaka-aineista valmistettu voiteluöljy ketjusahojen ja harvesterien ketjujen ja terälevyjen ympärivuotiseen voiteluun. Tuote on biohajoava maaperässä ja vedessä, myrkytön ihmisille ja ympäristölle eikä ärsytä ihoa. Tuotteelle on myönnetty EU Ecolabel: SE/027/002.

BioSafe CON 46/68W ketjuöljy on ympäristövastuullinen, uusiutuvista raaka-aineista valmistettu, mineraaliöljyt korvaava voiteluöljy ympärivuotiseen käyttöön puunjalostusteollisuudessa sekä ympäristön huomioonottavilla alueilla, kuten sahalaitoksissa, käytettävissä ketjukuljettimissa. Tuote on biohajoava maaperässä ja vedessä, myrkytön ihmisille ja ympäristölle eikä ärsytä ihoa.

Kysy lisätietoja

Jukka Kuusela
Myyntijohtaja
+358 400 505 314
jukka.kuusela@teknoma.fi