Me rekrytoimme!

Teknoma Oy on vuonna 1937 perustettu teknisen alan maahantuonti- ja markkinointiyritys, joka myy kansainvälisesti tunnettujen yritysten laadukkaita tuotteita Suomen teollisuudelle. Yhtiön kotipaikka on Nummela. Asiantuntijamme ovat sijoittuneet ympäri Suomea.

Teknoma edustaa Suomessa korkealuokkaisia Quaker Houghton -tuotteita. Quaker Houghton on maailman johtava teollisuuden prosessinesteiden valmistaja.

Oletko sinä uusi aluepäällikkömme?

Pitkäaikaisen aluepäällikkömme jäätyä eläkkeelle etsimme nyt uutta Quaker Houghton -osaston aluepäällikköä vastaamaan Itä- ja Pohjois-Suomen alueen myyntityöstä.

Tehtäväsi on Quaker Houghtonin prosessinesteiden ja voiteluaineiden myynti konepajoille ja muille teollisuusasiakkaille. Tehtävääsi kuuluu uusasiakashankinta, jonka lisäksi saat valmiin asiakaskunnan, jonka hoitaminen kuuluu toimenkuvaasi. Nykyisten asiakkaiden palveluun kuuluu esimerkiksi tekninen palvelu, kuten tuotteiden kunnon valvonta, sekä tuotteiden käytön neuvonta. Nykyinen asiakaskunta sijaitsee pääosin Iisalmen, Kuopion ja Joensuun alueella, joten sinun täytyy olla valmis liikkumaan alueilla. Työ on kotikonttorista käsin tapahtuvaa kenttämyyntityötä.

Parhaat edellytykset onnistumisellesi antaa yhdistelmä kaupallista ja teknistä osaamista. Koulutuksesi voi olla kaupalliselta puolelta, jolloin olet hankkinut teknistä osaamista käytännössä. Koulutuksesi voi olla myös tekniseltä puolelta, jolloin olet persoonana kaupallisesti orientoitunut. Kokemus konepajaympäristöstä ja metallintyöstöstä katsotaan sinulle eduksi.

Työ on itsenäistä ja joustavaa, joten kyky itsenäiseen suoraan asiakastyöhön on ehdoton edellytys siinä onnistumiselle. Persoonana olet aktiivinen, nautit asiakaskohtaamisista ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot.

Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat ja käytät työssäsi Teknoma Oy:n CRM-järjestelmää. Pystyt työskentelemään sekä suomen että englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn laadukkaiden, alan parhaiden tuotteiden parissa sekä työpaikan vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa. Täällä et jää yksin – tukenasi toimivat muut aluepäälliköt sekä osaston myyntijohtaja. Sinut perehdytetään tehtävään tuote- ja myyntikoulutuksella, jonka lisäksi saat tehtävässäsi organisaation jatkuvan taustatuen. Tehtävässä onnistumistasi edesauttaa Teknoma Oy:n vankka asema markkinoilla.

Palkkauksesi perusta on aluepäällikön tehtävänkuvaan sopiva, hyvällä tasolla oleva pohjapalkka, jonka lisäksi sinua kannustetaan tuloksiin myyntiin perustuvalla palkan lisällä. Työsuhde-etuina tarjoamme työterveyshuollon, puhelinedun sekä mahdollisuuden vapaaseen autoetuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teknoma Oy:n myyntijohtaja Jukka Kuusela, p. 0400 505 314 tai jukka.kuusela@teknoma.fi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.3. sähköpostitse osoitteeseen jukka.kuusela@teknoma.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.