TuotteetTuotemerkitVictaulic

Victaulic

Victaulic on johtava globaali mekaanisten putkiliitosratkaisujen valmistaja, joka tunnetaan uraauurtavasta uritettujen mekaanisten putkiliittimien kehittämisestä. Yritys tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, jotka yksinkertaistavat asennusta, parantavat turvallisuutta ja lisäävät putkistojärjestelmien tehokkuutta. Nopeammat ja puhtaammat liitokset nopeuttavat käyttöönottoa ja alentavat asennukset kokonaiskustannuksia.

Putkiliitosratkaisujen johtava toimittaja

Victaulicin pääkonttori sijaitsee Eastonissa, Pennsylvaniassa, ja yrityksellä on 15 tuotantolaitosta, 7 valimoa ja 5500 työntekijää ja edustus yli 140 maassa. Vuonna 1919 patentoitu ”Victory Joint” on innovaatio, joka mahdollistaa putkien liittämisen ilman kierteitystä, hitsausta tai laippoja, mullistaen putkiasennukset ympäri maailmaa.

Victaulic panostaa kestävään kehitykseen. Tuotteet ovat valmistettu jopa 98 % kierrätysmateriaalista käyttäen puhtainta teknologiaa, ja ne voidaan kierrättää alkuperäiseen tilaansa. Ratkaisut tekevät putkistojärjestelmistä loputtomasti uudelleenkonfiguroitavia, mikä vähentää merkittävästi putkijätettä. Putket voidaan purkaa, puhdistaa ja käyttää uudelleen tai uusiokäyttää järjestelmän elinkaaren lopussa, mikä vähentää kertakäyttöisten materiaalien tarvetta.

Kysy lisätietoja

Juhana Virkkunen Myyntijohtaja +358 40 732 5858