TuotteetTarvikkeetTiivisteetLäpivientitiivisteet

Läpivientitiivisteet

Me Teknomalla autamme tiivisteen valinnassa, siten että saamme toimivan ja järkevän ratkaisun kohteeseesi. Läpivientitiivisteitä käytetään kohteissa, joissa putkia, kanavia, johtoja tai muita linjoja on tarve viedä seinän tai muun esteen läpi.

Läpivientitiiviste tiivistää läpivientireiän ja läpi kulkevien linjojen välisen tilan. Tiivistämisen lisäksi läpivientitiivisteen toinen tehtävä on estää läpivietävien putkien tai johtojen hankautuminen läpivientireiän reunoja vasten.

Läpivientitiivisteessä voi olla yksi suurempi reikä läpivietävää putkea / linjaa varten, tai useita pienempiä reikiä vierekkäin, mikäli tarve on läpiviedä useita pienempiä putkia tai johtoja.

Läpivientitiivisteessä on usein kiristysruuvit, joilla tiivisteen asentaminen läpivientireikään helpottuu: asennuksessa hieman alimittaisen tiivisteen ruuveja kiristämällä saadaan tiiviste paisumaan radiaalisesti, jolloin tiiviste täyttää läpivientireiän tiukasti. Tästä esimerkkinä PSI-Productsin LINK-SEAL modulaarinen läpivientitiiviste.

Ota yhteyttä Teknomaan, niin valitaan yhdessä kohteeseesi parhaiten soveltuva läpivientitiiviste.