OsastotQuaker HoughtonTeollisuuden prosessinesteet ja voiteluaineet

Quaker Houghton

Teknoma edustaa Suomessa Quaker Houghton tuotteita. Quaker Houghton on maailman johtava teollisuuden prosessinesteiden valmistaja. Meiltä löydät tuotantoosi kaikki tarvittavat tuotteet kuten työstönesteet, voiteluaineet, karkaisuöljyt, pesuaineet sekä korroosiosuoja-aineet.

Quaker Houghton panostaa uusimman teknologian mukaisiin tuotteisiin ja voit aina luottaa, että käytössäsi on turvallisimmat ja optimaalisimmat ratkaisut. Quaker Houghton tuotevalikoimasta löytyy myös kasvis­pohjaisiin raaka-aineisiin perustuvat Binol työstö- ja hiontaöljyt sekä Biosafe sahanesteet ja voiteluaineet puu-, metsä- ja rakennusteollisuuden käyttöön.

Toimitamme
Metalli­teollisuuden prosessinesteet

Optimoimme suorituskyvyn. Yhdessä.

Tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa auttaa heitä kehittymään ja uusiutumaan jotta he voivat vastata omien asiakkaidensa vaatimuksiin. Tarjoamme teknisen tuen kentällä ja ammattimaisen analyysipalvelun joka tuoteryhmälle. Kartoitamme asiakkaan tuotantoprosessit, jonka perusteella suosittelemme nesteteknologiaa, mahdollisia prosessimuutoksia ja päivityksiä suorituskyvyn parantamiseksi. Teemme yhteistyötä laitetoimittajien kanssa, auttaaksemme asiakkaita saavuttamaan kustannus- ja tuotantotavoitteensa.

Prosessinesteiden
maailmanlaajuinen johtaja

Myynti 
1,6 mrd USD
Asiakkaita
15 000
Työntekijöitä
4 000
Tuotekehitys
42 m USD

Palvelut ja ratkaisut jotka tukevat
asiakkaidemme toimintaa

QH
FLUIDCARE™

Kestäviä kokonais­ratkaisuja nesteiden On-site hallintaan johtavalta toimittajalta.

QH laite-
ratkaisuja

Teemme yhteistyötä laitetoimittajien kanssa, auttaaksemme asiakkaita saavuttamaan kustannus- ja tuotantotavoitteensa.

QH tekniset palvelut

Tekninen tuki kentällä ja ammattimainen analyysipalvelu joka tuoteryhmälle.

QH kehitys-
palvelut

Asiakkaan tuotantoprosessin ymmärtäminen, jonka perusteella suositellaan nesteteknologiaa, mah­dollisia prosessi­muutoksia ja päivityksiä suorituskyvyn parantamiseksi.

Quaker Houghton laitteet ja tarvikkeet

Videoita

Kysy lisätietoja:

Leif Josefsson
Tuotepäällikkö
+358 50 325 2681
leif.josefsson@teknoma.fi