TuotteetProsessinesteetLeikkuu- ja hiontaöljyt

Leikkuu- ja hionta­öljyt

Quaker Houghtonin erikoistuotteiden ja kattavan palvelun ansiosta asiakas saa huippuluokan suorituskykyä koneilleen, paremman tuottavuuden ja paremman tuoton investoinneilleen.

Cut-Max® leikkuu- ja hiontaöljyt perustuvat Syn2Oil-teknologiaan, jossa on erittäin vähän aromaattisia komponentteja. Kyseinen perusöljy tarjoaa huomattavia etuja ominaisuuksien suhteen. Leimahduspiste, ilmanerottuminen, vaahtoamattomuus, tuoksu ja väri ovat huomattavasti parempia kuin perinteisillä öljyillä.

Binol Cut® leikkuu- ja hiontaöljyt ovat suorituskykyisiä, kehittyneeseen esteriteknologiaan perustuvia metallintyöstö-öljyä, jotka valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista. Korkea leimahduspiste, pienempi öljysumu ja hyvä ihoystävällisyys luovat puhtaamman ja terveellisemmän työympäristön. Tuotteiden tekniset ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja mahdollistavat korkeamman tuottavuuden, alhaisemman kulutuksen ja kokonaistaloudellisuuden. Binol Cut -metallintyöstönesteet vähentävät konepajan CO2-päästöjä ja edistävät ekologista kestävää kehitystä.

Leikkuunesteidemme koostumus mahdollistaa niiden käytön monien eri metallien kanssa sekä erilaisissa työstöprosesseissa paikalliset olosuhteet kuten veden laadun huomioiden. Laadukkaiden tuotteidemme lisäksi tarjoamme erittäin ammattitaitoisen ja kokeneen myyntitiimimme teknisen tuen.

Toimintojen optimointi

Metallintyöstönesteet ovat kriittisiä komponentteja konepajan metallintyöstöprosesseissa. Ne toimivat jäähdytysnesteenä ja voiteluaineena vähentäen kitkaa työstössä.

Nesteiden koostumus on suunniteltu ratkaisemaan modernin konepajan haasteet ja tarjoavat monia etuja:

  • työkalujen pidempi elinikä
  • parempi pinnan viimeistely ja kappaleiden mittatarkkuus
  • nesteiden pidempi käyttöikä
  • optimoitu elinkaari
  • pienempi ympäristövaikutus, koska kulutus on vähäisempää eikä tarvitse käyttää haitallisia kemikaaleja jne.

Metallintyöstönesteet ovat kriittisiä komponentteja konepajan metallintyöstöprosesseissa. Ne toimivat jäähdytysnesteenä ja voiteluaineena vähentäen kitkaa työstössä.

Kysy lisätietoja

Jukka Kuusela
Myyntijohtaja
+358 400 505 314
jukka.kuusela@teknoma.fi