OsastotMekaaninenTarvikkeet ja palvelutTY-FLOT suojatarvikkeet

TY-FLOT suojatarvikkeet

TY-FLOT suojatarvikkeet on tuoteperhe rakennus- ja huoltotöiden työturvallisuuden parantamiseen.

Tuotteet sisältävät FME (Foreign Material Exclusion) suojaimia, joiden tehtävä on fyysisesti estää vierasesineiden pääsy ei-toivottuihin paikkoihin.

Vierasesine voi olla pölyä, likaa, vettä, roskia, pakkausmateriaalia, kiinnitystarvikkeita, työkaluja tai mitä tahansa muuta kohteeseen kuulumatonta.

Esimerkiksi avattu putkiston laippaliitos tai kanava on hyvä suojata vierasesineiden varalta, mikäli liitos / kanava joudutaan jättämään auki töiden ajaksi. Putkiston tai kanavan puhdistus / vierasesineen poistaminen voi olla erittäin kallis operaatio, puhumattakaan siitä, että vierasesine havaitaan vasta kun prosessi on käynnistetty ja esine päässyt tekemään tuhojaan paikassa, jonne se ei kuulu.

TY-FLOT tuotevalikoimasta löytyy myös putoamisenestotarvikkeita työkaluille. Korkealla työskenneltäessä työkalujen putoaminen on sekä merkittävä työturvallisuusriski, että ajankäytöllinen kustannus. TY-FLOT putoamisenestotarvikkeet kiinnittyvät työkaluihin luotettavasti, muodostaen joustavan kiinnityksen työkalun ja työntekijän välille. Joustava kiinnitys mahdollistaa työkalujen luontevan käytön, ilman haittaa itse työnteolle.