TuotteetLaitteetMaalauslaitteet

MERKINTÄMAALIT JA MAALAUSLAITTEET

Helppokäyttöiset maalauslaitteet ja korkealaatuiset katumaalit helppoon ja kestävään katujen ja urheilukenttien maalaukseen.

Maalauslaite Striper

Striper on helppo ja yksinkertainen maalauslaite, jolla on kätevä maalata viivat mm. pysäköintipaikkojen paikoitusruutuihin, varastoihin, teollisuushalleihin, urheilukentille ja ruohokentille.

Viivat saa tehtyä nopeasti ja suoraan ilman linjalautoja, teippejä tai siveltimiä – myös seinän viereen laitteen mukana toimitettavan kulmaraudan mukana. Tukeva neljän pyörän ansiosta, ja ergonominen käyttää.

Kulutusta kestävään merkintään, kätevästi ja edullisesti.

Spraymaalit

Alkuperäinen AMPERE TRAFFIC PAINT®-merkintämaali maalauslaitteeseen. Korkealaatuista, kustannustehokasta ja helppokäyttöistä maalia voi käyttää sisä- tai ulkomerkintään, soveltuu mm. asfaltille, betonille, kumirouhepinnalle ja puupinnoille. Maali on riittoisaa: yhdellä purkilla voi maalata noin 60-100 m viivaa. Kirkas ja kestävä väri, 7 eri väriä. CFC-, liuotin- ja lyijyvapaa maali.

Saatavilla myös Protektor kulutusta kestävä lakka, joka lisää viivojen elinikää ja pitää ne puhtaana pidempään.

PROTECTOR-SUOJALAKKA

Kulutusta kestävä suojalakka, joka lisää viivojen elinikää ja pitää ne puhtaana pidempään.

AMPERE PROTEKTOR TRAFFIC® -suojalakalla voi suojata lattiamaalaukset ja tiemerkinnät lialta sekä lisätä niiden kulutuksenkestoa. Suojalakkaa voi käyttää yhdessä Striper-maalauslaitteen kanssa. Suojalakka parantaa maalauksen kestoa ja tuo värit paremmin esiin.

Levitä lakka kuivuneen maalin päälle. Lakkapinta on kosketuskuiva 60 min kuluttua, ja lopullinen kovettumisaika on 6 tuntia.

Kysy lisätietoja

Esa Sariola Myynti- ja tuotepäällikkö +358 44 737 0409
Miia Suvisuo Myyntiassistentti +358 44 760 1458