Teknoma ylpeä jälleenmyyjä: Cortec® loi 30 % kierrätysmuovista valmistetun korroosionestomuovin

Cortec Corporation korroosionestomuovi

Cortec® Corporation onnistui ensimmäisenä maailmassa kehittämään parannetun korroosionestomuovin, joka on valmistettu 30 % kierrätetystä muovista. Tämä on merkittävää, sillä Yhdysvalloissa tämä 30 % kierrätysmuovin käyttö pakkauksissa on asetettu tavoitteeksi vuoteen 2025 mennessä, Euroopassa sama tavoite on vuoteen 2030 mennessä ja Cortec® on saavuttanut tämän tavoitteen jo nyt!

CorShield® VpCI®-220E -kalvoissa ja pusseissa yhdistyvät uusin kalvotekniikka metallituotteiden tehokkaimpaan korroosiosuojaukseen.

Teknoma onkin ylpeä voidessaan kertoa olevansa tämän innovatiivisen tuotteen jälleenmyyjä Suomessa.

Uusia keinoja korroosion estoon ja ympäristövaikutuksien pienentämiseen

Cortec® on vuosikymmenten ajan etsinyt uusia tapoja estää korroosiota ja vähentää samalla ympäristövaikutuksia. Vuosia sitten Cortec® alkoi lisätä ”reproa” (filmiromua) takaisin kierrätettävien VCI-kalvojen tuotantoon ja yhtiö patentoi kierrätysmateriaalin käytön VCI-kalvoissa.

– CorShield® VpCI®-220E sopii täydellisesti yrityksille, jotka haluavat saavuttaa vihreämmän linjan tuotannossa laadusta tinkimättä. Kalvot ja pussit sopivat mainiosti pienempien metalliosien pakkaamiseen ja suojaamiseen osien elinkaaren joka vaiheessa, kertoo Teknoman kemian osaston tuotepäällikkö Esa Sariola.

CorShield® VpCI®-220E pakkaus on täysin kierrätettävä. Lisäksi Cortec® tarjoaa mahdollisuutta VCI-muovin kierrätyskumppanuuteen, jossa hyväksytyt yhteistyökumppanit voivat lähettää puhtaita, käytettyjä VpCI®-126-kalvoja ja pusseja takaisin Cortec®- tai EcoCortec®-tehtaille uudelleenkäsittelyä varten.

Torju korroosion aiheuttamia kustannuksia

Korroosion arvioidaan maksavan maailmanlaajuisesti 2,5 biljoonaa dollaria. Suurin osa ongelmista johtuu korkeista lämpötiloista, vaihtelevasta kosteudesta ja muista ympäristötekijöistä, jotka luovat metalleja syövyttävän ilmakehän. Kustannukset nousevat nopeasti, kun metallia pitää romuttaa ja vaihtaa uuteen tai sitä yritetään palauttaa käyttökelpoiseksi.

Tämän vuoksi korroosiosuojaus on elintärkeää teollisuudelle. CorShield® VpCI®-220E luo kuivan ja suojaavan pakkauksen, jonka vuoksi sillä voi korvata perinteiset ruosteenestoaineet, kuten öljyt ja kuivausaineet. Suojattua metalliosaa voidaan käyttää heti pakkauksesta purkamisen jälkeen. Kalvoissa ja pakkauksissa on huomioitu ympäristö, terveys ja turvallisuus eikä se sisällä muun muassa amiineja, nitriittejä, nitraatteja, fosfaatteja, halogeenipohjaisia ​​materiaaleja, molybdaatteja tai kromaatteja.

Kun metalliosat pakataan CorShield® VpCI®-220E-muoviin, osat eivät tarvitse mitään erillistä suojausta tämän korroosionestomuovin lisäksi. Muut valmistajat käyttävät vielä perinteisiä korroosionestomuoveja. Säästät myös ympäristöäsi, sillä suoja on täysin myrkytön, mainitsee Esa.

Torju korroosiota ympäristöasiat mielessä pitäen ja ota yhteyttä!

Tuotepäällikkö Esa Sariola, p. +358 44 737 0409 tai esa.sariola@teknoma.fi