Joulun kunniaksi lahjoitus saimaannorppien suojeluun

Tänä vuonna joululahjamme yhteistyökumppaneillemme on jo perinteeksi muodostunut lahjoitus Suomen Luonnonsuojeluliitolle saimaannorppien hyväksi. Teknoma halusi antaa merkityksellisen lahjan, joka ilahduttaa asiakkaita, yhteistyökumppaneita sekä suomalaista luontoa. 

– Meillä Teknomalla vastuullisuus- ja ympäristöteemat ovat tärkeitä. Tämä onkin käytännönläheinen tapa suojella suomalaista luontoa. Haluamme osaltamme vaikuttaa luonnon monimuotoisuuden säilymiseen. Liiketoiminnassammekin on monia kestävää kehitystä tukevia tuotteita, esimerkiksi Cortecin kanssa yhteistyössä tehdyt korroosionestopaperit sekä CJC®-öljynpuhdistusjärjestelmät, Arto Hellman kertoo.

Vuosi 2022 oli saimaannorpalle hyvä vuosi, kun 92 kuuttia syntyi, mutta norppa vaatii suojelua vielä pitkän tovin. Liiton ohjelman tavoitteena on norpan säilyttäminen ja saimaannorppakannan kasvattaminen. Suojelun avulla selviytymismahdollisuuksia on saatu lisättyä, mm. Saimaasta tehtiin turvallisempaa paikkaa kuuteille rakentamalla norppaturvallisia Saimaa-katiskoja.

Suomen Luonnonsuojeluliitto on maamme vanhin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö. Se edistää luonnon monimuotoisuutta, kestävämpää elämäntapaa ja ympäristönsuojelua.

Hyvää joulua kaikille yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme!