Korroosionestoemitteri on tehokas, monipuolinen ja vaivaton – ”Käyttömahdollisuudet ovat lukemattomat”

korroosionestoemitteri

Cortec:n VpCI® korroosionestoemitteri on työkalu, jolla metalliset komponentit on mahdollista suojata korroosiolta hyvin vaivattomasti. Emitterin avulla mikä tahansa kuljetuslaatikko, lokero tai kotelo voidaan muuttaa äärimmäisen helposti turvalliseksi metalliosille – yksinkertaisesti sijoittamalla sen sisälle oikean kokoinen emitteri.

Emittereitä on saatavilla kolmessa eri koossa, joka valitaan käyttökohteen tilavuuden mukaan.

– Jokaisessa on itsekiinnittyvä takaosa, jolla sen kiinnittäminen sijoitettavaan kohteeseen on todella helppoa, kertoo Teknoma Oy:n tuotepäällikkö Esa Sariola.

Emitteri vapauttaa metallia suojaavaa inhibiittiä

Koosta riippumatta kaikki emitterit toimivat samalla periaatteella. Niiden sisällä olevat, korroosiota estävät molekyylit vapautuvat siihen tilaan, johon emitteri sijoitetaan. Vapautuvat molekyylit muodostavat suojaavan kerroksen kohteen pinnalle jopa kahden vuoden ajan.

– Suojaava pinta estää korroosioreaktion syntymisen, mikäli laatikon sisällä on korroosiota aiheuttavia elementtejä, kuten happea tai kosteutta, Esa selventää.

Kun emitteri poistetaan, poistuvat myös molekyylit. Puhdistamista tai muita toimenpiteitä ei tarvita.

Käyttökohteiden suhteen vain mielikuvitus on rajana

Emitterit sopivat erityisen hyvin sähkölaitteiden suojaukseen, koska ne eivät vaikuta sähkölaitteiden toimintaan. Tämän vuoksi emittereitä voidaan käyttää komponenttien suojaamiseen myös laitteiden käytön aikana. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi jäteveden puhdistamoissa tai muissa vastaavissa laitoksissa, joissa ankarat olosuhteet voivat muutoin johtaa ennenaikaisiin vikoihin.

– Vaikka tuotteet sopivatkin erityisen hyvin sähkölaitteiden suojaukseen, niiden käyttömahdollisuudet ovat lukemattomat! Esa painottaa.

– Tuotteita on käytetty esimerkiksi kassakaappien sisällä, jossa ne estävät lukkomekanismin ruostumisen. Käyttökohteita on löytynyt myös kaivosteollisuudesta ja esimerkiksi vedenalaisten putkien liittimien suojaamisessakin. Kaikkialla käyttötapa on samanlainen, vain kohteet vaihtuvat, hän jatkaa.

Emittereitä on käytetty jo vuosikymmeniä suojaamassa sähkölaitteita, elektroniikkaa ja muita metalliosia tai komponentteja. Ne ovat tehokkaita, monipuolisia ja vaivattomia, ja se tekee niistä ihanteellisia korroosioneston työkaluja lähes mihin tahansa tilanteeseen.

Cortec on maailmanlaajuinen johtaja innovatiivisissa, ympäristövastuullisissa VpCI®- ja MCI®-korroosionestotekniikoissa, ja se pyrkii tarjoamaan kustannustehokkaita, käyttäjäystävällisiä integroituja ratkaisuja korroosio-ongelmiin pakkauksissa, metallintyöstössä, rakentamisessa, elektroniikassa, öljy- ja kaasuntuotannossa sekä monilla muilla teollisuuden aloilla.

Tarvitsetko apua korroosionestoon?

Asiantuntijamme auttavat kaikissa korroosionestoon liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää korroosioneston palveluistamme

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Tuotepäällikkö Esa Sariola, p. 044 737 0404 tai esa.sariola@teknoma.fi
Myyntijohtaja Markku Väänänen, p. 0400 411 880 tai markku.vaananen@teknoma.fi