Teknoma toivottaa rauhallista joulua – joululahja suomalaiselle luonnolle

teknoma joulukortti

Tänä vuonna teimme lahjoituksen paremmalle tulevaisuudelle ja suomalaiselle luonnolle Suomen Luonnonsuojeluliiton kautta. Tuemme lahjoituksella yhtä maailman uhanalaisimmista hylkeistä, saimaannorppaa. Lahjoituksen myötä toivotamme kaikille hyvää joulua.

– Halusimme kohdentaa lahjoituksen nimenomaan suomalaiseen luonnonsuojelutyöhön. Suomen luonto puhuttelee meitä jokaisena vuodenaikana ja saimaannorppa on siihen kuuluva harvinaisuus, perustelee toimitusjohtaja Arto Hellman.

– Tämä on meille konkreettinen tapa tukea luontoa ja ympäristöä. Haluamme toimia ympäristön puolesta ja tehdä valintoja, jotka edistävät luonnon monimuotoisuutta, hän korostaa.

Lahjoitus on osa Teknoman vastuullisuustyötä luonnon ja ympäristön puolesta.

Saimaannorppa on yksi maailman uhanalaisimmista hylkeistä ja yksi harvoista makeassa vedessä elävistä hylkeistä. Suomen Luonnonsuojeluliiton ohjelman tavoite on norpan säilyttäminen ja norppakannan kasvattaminen. Suojelun avulla selviytymismahdollisuuksia on saatu lisättyä, mutta norppa tarvitsee suojelua vielä pitkään.

Suomen Luonnonsuojeluliitto on maamme vanhin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö. Se edistää luonnon monimuotoisuutta, kestävämpää elämäntapaa ja ympäristönsuojelua.

Lue lisää Suomen Luonnonsuojeluliiton sivuilta

Toivotamme hyvää joulua kaikille yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme!

Kiitos kuluneesta vuodesta ja menestystä tulevalle vuodelle!

Teknoma Oy, toimitusjohtaja Arto Hellman

Thank you for the Year 2021 and Merry Christmas! 
 
Dear customers and partners, 
 
The year is coming to an end and we would like to thank you all for the past year and wish you all happy holidays.  
 
Thank you for all the encounters and cooperation this year. Face-to-face meetings have continued to be limited but thankfully we have been able to meet and cooperate remotely and digitally. We look forward to meeting you all again.  

This year our Christmas present is a donation to a Finnish Saimaa ringed seal through The Finnish Association for Nature Consevation. FANC is the largest non-governmental organization for environmental protection and nature conservation in Finland.  
 
Merry Christmas and Happy New Year 2022!  
 
Teknoma Oy